chuderlaq Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Mam dosyć nietypowy problem. Szukam repliki ASG karabinu AK 74 Tyle tylko że sprężynowej w dodatku FULL METAL za w miarę przystępną cenę. Od razu mówię, że osiągi mnie nic nie obchodzą. Równie dobrze może strzelać kartoflami albo w ogóle. Ma być metalowe i ma wyglądać jak broń. Chodzi mi o takie coś Lub takie coś. ale lepiej to pierwsze. Z góry dziękuję. :uśmiech: Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Sprężynowa full metal? Raczej w Polsce tego nie kupisz... Link to post Share on other sites
arend Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 (edited) Jeżeli może nie strzelać wogule to może lepiej kupić jakieś deko Edited February 4, 2010 by arend Link to post Share on other sites
chuderlaq Posted February 4, 2010 Author Report Share Posted February 4, 2010 Deko jest dużo droższe z tego co wiem. Mogą być zagraniczne strony. Najwyżej trochę więcej zapłacę za przesyłkę. Link to post Share on other sites
Recommended Posts