augustox Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 A ja właśnie próbuje obczaić ten sklep, głównie chodzi o koszta wysyłki, i gdy dodam do karty przedmiot to rubryka "Shipping Methods" jest pusta i nie idzie w niej nic zaznaczyć, a przykładowo gdy chce zaakceptować zamówienie "Submit" wyskakuje komunikat, że mam wybrać formę wysyłki. Podejżewam, że jest to wina nie wpisanego miasta, w moich danych mają Kraj,województwo a gdy chce wybrać miasto jest aby "Please select...city" Jakieś rady ? Quote Link to post Share on other sites
Yuri Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 (edited) To nie jest temat do zamieszczania w opiniach !! Skoro masz problem to zamieszczaj go na ogólnym !! Przeniesione -- A tak przy okazji mam to samo co ty Edited February 4, 2010 by Yuri Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Jakieś rady ? Napisz maila. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts