gas-can Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 wiecie co jest najgorsze?? po ok. 4 miesiącach mam to samo... :ściana: ikolejne 2 magi do "przeróbki"... Quote Link to post Share on other sites
Bombel86 Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Witam, Udało mi się uszczelnić maga od Tacticala. Chodzi mi o przypadek gdy zawór górny przepuszcza gaz do góry. Jak to zrobiłem. W sklepie motoryzacyjnym kupilem dwie uszczelki od malucha, te najmniejszcze. Srednica otworu jest idealna ale są troche za grube. Jedną włożyłem w miejsce wadliwej uszczelki. Drugą troche przyciloem zeby miala mniejszą średnicę i podłożyłem pod sprężynkę w zaworze. Złożyłem maga i okazało się że działa. Cały czas trzymam gaz w magu i jeszcze nie ucieka (uszczelniłem tydzień temu). Magazynek jesyt szczelny w 100%. Spróbujcie i napiszcie czy podziałało. Jestem ciekaw. Hoah!!!! Quote Link to post Share on other sites
wojtazkk Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 heellooo, Ostatnio zakupiłem maga do USP TACTICAL na military.pl i musze powiedzieć że narazie nie cieknie a dałem za maga 90zł + koszt przesyłki.So jakby ktoś chciał nowy to polecam.Nabijają gazem przed wysyłką. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Witam, Mam pytanie czy magazynek od usp KSC bedzie pasował do usp z kjw? O to samo chciałem spytać... próbował ktoś włożyć jakieś inne magazynki do Tacticala? Quote Link to post Share on other sites
polewka Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 no wlasnie czy mag od H&K USP Compact KJ Works pasuje do tacticala POLSKIE ZNAKI !!! CHEMIK Quote Link to post Share on other sites
upadlyaniol2 Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 no wlasnie czy mag od H&K USP Compact KJ Works pasuje do tacticala Tak pasuje tylko stopke ma inna Quote Link to post Share on other sites
Mori Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Dzięki za wasze informacje. Dzisiaj naprawiłem oba moje magi do P8-ki. Na razie chodzą i mam nadzieję, że długo pochodzą. Quote Link to post Share on other sites
Troglo Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 (edited) Ja rozebrałem zawór, wypucowałem go i po prostu wymieniłem uszczelki. A to, że mam sklep specjalizujący się w uszczelnianiu kilka kroków dalej to inna sprawa :mrgreen: Edited May 25, 2007 by Troglo Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts