manzarek Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 Witam Zamierzam jutro zabrać na działke mój nowy airsoftowy nabytek i chciałbym trochę z niego postrzelać. Nie miałem czasu wybrać się po mieście w poszukiwaniu jakichś tarcz - czy macie może jakieś szablony w plikach które można by było wydrukować. Byłbym wdzięczny za jakieś info manzarek@poczta.fm bo nie mam niestety żadnych tarcz ani czegoś podobnego a rysować je samemu odpada w moim przypadku bo brak mi talentu pozdrawiam Manzarek Link to post Share on other sites
Berserker Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 http://www.tommygun.pl/index.php?YWN0aW9uP...38ca39825c48c0d -tam masz kilka wzorów , a swoja drogą len jestes. pozdr Link to post Share on other sites
PaD Posted September 18, 2004 Report Share Posted September 18, 2004 apropo tarcz ja dzis na strzelance znalazlem zwałową tarcze wielkosci ok. 20x15cm na tym wydrukowany dzik a na nim kólko-tarcza o średnicy ok. 2,5cm :lol: i weź w to traf. a poza tym po co ktokolwiek miałby strzelac do zwierzęcia wielkości chomika :lol: Link to post Share on other sites
Dale Posted September 18, 2004 Report Share Posted September 18, 2004 odpalasz google, i w grafice wpisujesz "target" Link to post Share on other sites
Gecko Posted September 18, 2004 Report Share Posted September 18, 2004 tutaj są dwa wzory: www.nlairsoft.com/downloads.php pozdro 8) Link to post Share on other sites
Kecaj Posted September 18, 2004 Report Share Posted September 18, 2004 dokladnego adresu nie pamietam, ale na alegro jak sie wpisze haslo "tarcza" czy cus takowego to znajdzie oferte (nawet pare... :D ) z ww. przedmiotem. Wystarczy skopiowac... :P :D Link to post Share on other sites
0L0 Posted September 20, 2004 Report Share Posted September 20, 2004 http://world.guns.ru/downloads/do05-e.htm Do wyboru, do koloru :D Link to post Share on other sites
Harry Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 Wiem, że znowu odgrzebuję wykopaliska, :wink: ale nie chcę zakładać nowego tematu. Czy ktoś z Was widział lub ma takie tarcze jak ta na zdjęciu w prawym górnym rogu? Zdjęcie : Zdjęcie pochodzi ze strony www.specops.superhost.pl Link aktualny dnia 14 kwietnia 2005 Pozdrawiam! Link to post Share on other sites
Recommended Posts