krauzak Posted February 20, 2010 Author Report Share Posted February 20, 2010 (edited) Przy wymianie gumki sporo się nagimnastykowałem aby włożyć lufę z gumka do komory - więc wydaje mi się że raczej nie potrzeba. Ale to było w lipcu, więc możliwe że zrobiły się nieszczelności. Co do długości dyszy - dla niedowiarków : http://zapodaj.net/images/c624e3363106.jpg Edited February 20, 2010 by krauzak Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 403... do kasacji po usunięciu usterki. Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Tia dysze do auga to przeklenstwo ... Mam borka CA i ladnie sie uszczelnia w JG. Ale po 2 latach chcialem wymienic na uszczelniona deep fire i okazalo sie ze dysza jest za krotka o 1 mm... Tak samo deep fire dysza nieborkowa. Kupilem auga juz z borkiem wiec nie wiem jak poprzedni wlasciciel kombinowal. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts