virtael Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 (edited) Witam wszystkich maniaków ;). Grupa BlackWater z Olsztyna jest nową grupą. Spytacie pewnie, po co komu kolejna grupa w Olsztynie? Odpowiedź jest prosta: w naszej grupie nie staramy się odgrywać konkretnej armii, tak jak to robi większość grup z naszych okolic, więc jest zupełna dowolność tego w co się ubieramy na strzelanki, czy też z czego korzystamy. Nie mówię tu tylko o tym, że ktoś będzie chodził w MARPACIE, kto inny w wz.93, bo dowolność jest jeszcze większa. Mianowicie można ubrać się na styl BlackWater, czyli np. jeansy, bluza, na to kamizelka i reszta sprzętu. To nas odróżnia od innych grup. Nie chcemy być jakąś wielką grupą, lecz małą grupą dobrych kumpli, świetnie zgraną. Pierwsza akcja, a właściwie manewry, mające na celu zgranie grupy odbędzie się jutro, zapraszam wszystkich zainteresowanych, także zupełnych nowicjuszy. Parę słów o stronie: znajdziecie tam informacje o naszej grupie, nadchodzących strzelankach, galerię (jutro dodam zdjęcia z manewrów), oraz forum. Poza informacjami o grupie są tam też dostępne informacje o terenach na strzelanki, opisy tych miejsc, oraz mapy topograficzne i lotnicze, podzielone od razu na sektory, dla ułatwienia korzystania z nich (dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników). Przykład takiej mapki (bez zdjęcia satelitarnego):mapka. Jak na razie dużo ich nie ma, lecz w miarę upływu czasu będzie ich co raz więcej, więc zapraszam do odwiedzania strony co jakiś czas. Póki co strona jest mało rozbudowana, rozpocząłem prace nad nią w styczniu, kiedy to przygotowałem cały szkielet strony, lecz później musiałem zawiesić prace. Teraz uzupełniam stronę informacjami. Prośba do czytających ten post: jeśli macie jakieś pomysły co do rozbudowy strony, to podzielcie się nimi :). Edited February 20, 2010 by virtael Quote Link to post Share on other sites
mattrne Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 [...] Mianowicie można ubrać się na styl BlackWater, czyli np. jeansy, bluza, na to kamizelka i reszta sprzętu. To nas odróżnia od innych grup. [...] Pierwsza akcja, a właściwie manewry, mające na celu zgranie grupy odbędzie się jutro, zapraszam wszystkich zainteresowanych, także zupełnych nowicjuszy. [...] Właśnie zaprosiłeś wszystkich okolicznych dresów :D Powodzenia w grupie! Pomysł ciekawy, coś jak Task Force 141 z Modern Warfare 2 :) Pozdrawiam! Matt++, Zamość Quote Link to post Share on other sites
virtael Posted February 20, 2010 Author Report Share Posted February 20, 2010 Dzięki :). Dresów to raczej byśmy nie chcieli, selekcja będzie :). Póki co chcemy się rozkręcić, a nowych graczy zapraszamy dlatego, że każdy powinien mieć szansę się nauczyć, jak się w to bawić, a jak będzie miał potencjał i będzie się dobrze uczył, to zostanie na stałe. Oczywiście, jeśli będzie chciał. Quote Link to post Share on other sites
Cn Rudy Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Nazwę to macie jednak oklepaną :-F Nie lepiej wymyślić coś samemu? Nazwać się BlackWater tylko po to by każdy mógł przychodzić jak mu się podoba, to jak dla mnie przeginka. Quote Link to post Share on other sites
MwMichal Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 (edited) może ślepy jestem, ale nie widzę linku do strony! Edited February 21, 2010 by MwMichal Quote Link to post Share on other sites
virtael Posted February 21, 2010 Author Report Share Posted February 21, 2010 (edited) Jestem pewien, że dodawałem... >link< Jeszcze tylko dodam, że jak ktoś chce, żebym zrobił mapkę jakiegoś terenu w olsztynie, bądź okolicach, to proszę pisać na forum na stronie grupy. Edited February 21, 2010 by virtael Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Nazwa grupy bez polotu no. Wiadomo że Blackwater to chwytliwa nazwa ale można zawsze coś orginalnego stworzyc. No i strona. Nie wiem czy jest się w tym momencie czym chwalic. Taka bida z nędzą. Chyba, że wątek miał na celu pokazanie się "w świecie". Pytanie tylko po co?? Quote Link to post Share on other sites
DevonSix Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 A mi tam się strona podoba, jednak proponuję kupno profesjonalnego hostingu i domeny. No i ta nazwa... ;P Ale ogólnie, życzę powodzenia grupie :) Quote Link to post Share on other sites
virtael Posted February 26, 2010 Author Report Share Posted February 26, 2010 No i strona. Nie wiem czy jest się w tym momencie czym chwalic. Taka bida z nędzą. Każdemu podoba się co innego. Moim założeniem, było stworzenie strony o wyglądzie minimalistycznym, bez niepotrzebnych bajerów. Cały czas z kumplem pracujemy nad artykułami i funkcjonalnością strony, większe poprawki wprowadzę pewnie jutro. Chyba, że wątek miał na celu pokazanie się "w świecie" Ten dział od tego jest, żeby zaprezentować "światu" co się zrobiło: Strony internetowe poświęcone airsoftowi, strony grup airsoftowych, filmy, artykuły oraz inne. ...proponuję kupno profesjonalnego hostingu i domeny. No i ta nazwa... ;P Ale ogólnie, życzę powodzenia grupie Domena i hosting profesjonalny będzie, być może całkiem niedługo. Dzięki za wsparcie :) Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 Nie myl pojęcie minimalistyczny z bylejakim. Strona pod względem wizualnym jest kiepska. Można powiedziec, że zrobiona "na kolanie". Ale do takiego wniosku trzeba dojśc przeglądajac trochę stron hobbystycznych. Samo pokazanie się światu już nie wystarczy aby uzyskac peany zachwytu. Quote Link to post Share on other sites
LaY Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 (edited) Strona jak dla mnie dość dobra. Szkoda że tak pusta, ale wszystko przyjdzie z czasem, nic na siłę. Ale forum: KLIK Lepiej już własny skrypt napisać niż wklejać w ten sposób phpbb3. Jeśli już phpbb to przydałoby się znaleźć theme'a w kolorystyce strony, lub zmodyfikować samemu prosilvera. Edit: literówka Edited February 27, 2010 by LaY Quote Link to post Share on other sites
dress17 Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Jak poprzednicy...nazwa...i tez kiedyś wpadliśmy na taki pomysł. Jeden szpil i lipa...chłopaki nas widzieli z kilometra...:) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Tak rżniecie profesjonalistów że aż wyjdę bo czuję się niewystarczająco dobry by z wami gadać. No LOL, ale tuż przed jest hasło "zabawa", więc nic nie mówię... w zabawie mogą wchodzić nawet na rękach :) Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 (edited) Wszystkie linki w temacie są o kant tyłka potłuc. A co do nazwy... Bardziej by pasowało "Bośniacka partyzantka" :roll: ... i byłoby bardziej oryginalne. http://www.wmasg.pl/fotki/ekipy/3483/1266776027.jpg Pozdrawiam M. Edited May 18, 2010 by Viamortis Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts