gloomer Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Witam. Ostatnio mój kumpel był na chrono z moja repliką. No ale mądra głowa zamiast wyłączyć to włączył go na maksa. No i ile tak maksymalnie włączony HU potrafi zjeść FPS? Wyszło mi 380 na HU który przy maksie ma porządnie wysuniętą poduszkę. Dziękuje za przyszłe odpowiedzi :). Pozdro. Link to post Share on other sites
AnR Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Z moich doświadczeń między HU na off, a na max może być najwyżej 2-3 fps różnicy. Link to post Share on other sites
_Mnichu Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Zależy od twardości dystansera, śliskości gumki i tego, że w jednej giwerze hop up na max nie równa się hop up na max w drugiej giwerze. Link to post Share on other sites
Biker Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 W jednej replice hu na maksa ustawiony potrafi kulkę zablokować a w drugiej ledwo kulkę podkręca więc trudno przyjąć jakąś wartość... Link to post Share on other sites
gloomer Posted February 24, 2010 Author Report Share Posted February 24, 2010 Dlatego po prostu proszę o jakieś przedziały FPS :P. A nie dokładność. Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Raz był przypadek Galaxy na forum gdzie był chyba przedział z 40fps jak nie więcej, z czego najwięcej było na maxa hopa, ale to twierdzi raczej o nieszczelności repliki. To też musisz brać pod uwagę. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 W FAL`u miałem 20 fps, w Galaksiakach pomiędzy 30, a nie wylatującą kulką... W SA chyba z 10, a w L1 mam 55. Dziękuję, nie ma wartości stałej, ani stosunku, napisano powyżej. Link to post Share on other sites
gloomer Posted February 24, 2010 Author Report Share Posted February 24, 2010 Dobra nie bijcie chłopaki :(. Dzięki za info proszę o zamknięcie. Link to post Share on other sites
Recommended Posts