blobek23 Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Witam W najbliższym czasie będę miał zamiar zakupić sobie nową replikę. Jednak na swojej drodze napotkałem problem przy wyborze producenta. Obie te repliki mają te same części wykonane z metalu, podobną moc i podobną cenę. Jednak którą wybrać? Byłbym wdzięczny za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 kiedys AATV porownywalo SCARY różne,ale z chińskich wybrali tylko tego z Boyi. Weź boyi,ale po tuningu PJ z www.taiwangun.com :) Tylko pamiętaj o gumce dobrej i lufie. Na początek powinno starczyć. No i ładowarka dobra ;) Quote Link to post Share on other sites
blobek23 Posted March 11, 2010 Author Report Share Posted March 11, 2010 Dzięki za radę. Z tego co sam wyczytałem to też ludzie lepiej opisywali boyi'owego niż agm'owego. O ładowarkę się nie martw, stockowa będzie siedziała w tym w czym przyszła i się z tamtąd raczej nie ruszy :) Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 no i cacy :D a,z ciekawości zapytam.. jaki kolor bierzesz? Wg mnie lepiej TAN ;) BOR takich używa,CBŚ, Amerykanie ...itd. :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts