arturkowo Posted September 25, 2004 Report Share Posted September 25, 2004 Witam Poczukuje inforamcji na temat tego pistoletu Smith&Wesson M945 na green gas z blow back jest on dostepny na machinegun ale ja chcialbym dowiedziec czegosc wiecej o tym pistolecie a nigdzie nie moge znalezdz informacji o nim ani testow Dzieki za pomoc Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted September 26, 2004 Report Share Posted September 26, 2004 "nie ma chyba szans aby ktos dal ci" informacje na temat tego pistoletu... Quote Link to post Share on other sites
Pitek Posted September 26, 2004 Report Share Posted September 26, 2004 Skoro jest dostępny u nas na miejscu to chyba ktoś mógł go kupić :P BTW chyba nietrudno poszukać recenzji na goglach. Wyskakuje wtedy piękny link do długiej recenzji M945: CLICK Quote Link to post Share on other sites
alex_dragon Posted October 2, 2004 Report Share Posted October 2, 2004 na rany, Jezu nie no Cybul, zmień podpis pliss, bo się nie mogę qrcze skoncentrować :wink: Quote Link to post Share on other sites
Brymer Posted October 2, 2004 Report Share Posted October 2, 2004 on właśnie po to zrobił ten podpis, żebyśmy głupoty pisali ;))) a poza tym to jak???dalej nikt nie kupił tego S&W???? Quote Link to post Share on other sites
pieniek Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Mam takiego. Generalnie jest OK. Jak narazie nie znalazłem wad. Poza jedną: MA NIEZWYKLE LEKKI SPUST. Trzeba uważać, żeby nie wystrzelic przypadkowo. Wersja "stalowa" jest super - b. ładnie wygląda. Co ważne ABS jest metalizowany (jak niektóre części w kranach) a nie lakierowany. Galwaniczna powłoka jest dość trwała i bardzo realna. łącznie z tym, że pistolet jest zimny w dotyku. Quote Link to post Share on other sites
Egon CAV Posted February 5, 2005 Report Share Posted February 5, 2005 Panowie ja napisze krotko,ja mam jedna sztuke kumpel druga i niestety w podobnym czasie pekly zamki na wysokosci szczerbinki.Oba juz byly naprawiane u panow sklejajacych plastiki.Gaz uzywalismy dostepny w naszych sklepach dokladniej zimowy Cyber Gun.Ogolnie niepolecam sa lepsze smaczki,ale decyzja i tak nalezy do kazdego z czytajacych ten post. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Frugo Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 nie no nie tylko w tym sklepie sa co podajecie :-) - nie powiem w jakim sa jeszcze bo mnie znowu zbanuja :-) no nie Brymer. U nas sa trzy od ponad miesiaca. Dzialaja bardzo dobrze. Co do wykonania samego oraz awaryjnosci jeszcze nie bylo u nas pekniecia zadnego. Quote Link to post Share on other sites
Brymer Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Que???;> poza tym to jak są i nawet zdołał je jeden z drugim rozwalić :twisted: to może jakąś recenzje też ktoś napisze?? trochę mniej lakoniczną niż powyższe... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts