jebutek Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 Szukałem tematu, nie znalazłem więc zakładam nowy. Co wiecie o tej replice? Używa jej ktoś z was? Zastanawiam się nad kupnem jej jako alternatywy dla cm.030 ze względu na wygląd. Quote Link to post Share on other sites
P3t3r Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 CM.030 w innym pudełku. Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Jest duży i ciężki (nie mieści się do standardowej kabury), strzela tak samo jak Glock Cymy. Quote Link to post Share on other sites
jazoonn Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Mam CM.121 Myślę że strzelać powinien minimalnie lepiej ponieważ ma chyba nieco dłuższą lufę. Generalnie szkielet abs zamek, GB i elementy ruchome metal. Wykonanie i spasowanie dobre bez większych zastrzeżeń. Można pobawić się w tuning na częściach od glocka Cymy i TM ewentualnie mp7 Do kabury się raczej mieści chociaż trzeba trochę powalczyć. Ja mam kamizelkę USCM z kaburą na średnie pistolety i wchodzi. Gdyby nie chciał dać się wcisnąć zawze można odkręcić szynę ris która nawiasem mówiąc średnio pasuje wizualnie i wtedy powinien wejść do kabury. Napewno zato jest ciężki i wielki ale akurat dla mnie to jest zaleta :) Quote Link to post Share on other sites
jazoonn Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Małe update. Robiłem niedawno mały tuning po amatorsku czyli milimetrowa podkładka na prowadnicę spręzyny i rozciągnięcie spręzyny w rękach :) Na kulkach 0.25g na chrono wyszło 165 fps-ów. Po przeliczeniu tym kalkulatorem http://www.arniesairsoft.co.uk/?filnavn=/articles/fps_limits/fps_calc.htm wychodzi 182,6 fps na 0,20g i 235,7 fps-ów na 0,12g. Myślę że niezły wynik :) Quote Link to post Share on other sites
Zombie nr 563 Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Używam Orzełka i na kulkach nieco za ciężkich jak na te osiągi, bo aż 0,25 nieźle się prawował. Dobry duży gnat, RIS gratis jak byś chciał zamontować oświetlenie taktyczne czy laserowy wskaźnik celu. Dobrze leży w dłoni, i mimo że okładzina rękojeści jest niby plastikowa, to rodzaj tego plastiku jest "gumowaty". Nie ślizga się w dłoni i na materiale jak byś miał rękawiczki. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
slawekb20 Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 Używam gdy trzeba wpasć do budynku z czymś słabszym. Wygląda genialnie, ale trochę duuuży co czasem bywa upierdliwe. Strzela dobrze nawet na 0,25g. W boju robi swoje a i do lansu +200 ;-) Quote Link to post Share on other sites
Szczepan J Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 Wie może ktoś gdzie można kaburę do niego kupić ? :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts