Melite1337 Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Witam ! Nie moglem znalesc takiego tematu a więc: Chce kupic AK- Cymy albo boyi ale nie ma o tych modelach za duzo Mam kilka propozysji do ok 490 zl RK-02 440 zl MelatGun Rk-03sw 490 zl gunfire AK-74 cm-031 400 zl z taiwangun AK-74Un Real Wood Cyma 35 450 zl Macie jakies inne propozycje albo recenzje ak PISAC ! Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 :wink: :wink: O każdej z replik masz temat ale oczywiście nie mogłeś znaleźć :wink: Ludzie, na tym forum na prawdę powinny być testy przez rejestracją :wink: Quote Link to post Share on other sites
Skejter Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Major-spokojnie.A co do giwer to mysle że wszystkie są podobne.Ja osobiście mam ak-74 cm 0.31 i sobie chwalę,mam go z 2 lata-przebieg prawie 20 tys i dziala nadal bardzo dobrze,jedynie gumke hop upa wymienilem.No i ma niezle osiagi oraz kulture pracy gearboxa.No to na tyle moich wypocin. :-F Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Major-spokojnie. Nie lubię śmieciarzy. A spokojny jestem. A co do giwer to mysle że wszystkie są podobne. No tak, nie ma różnicy pomiędzy Ak74, AKS74 i AKS74U. A różnice pomiędzy stalowym a plastikowym korpusem, inne FPSy to już w ogóle różnice które można olać :wink: Informacje o replikach są w odpowiednich tematach. Quote Link to post Share on other sites
Skejter Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 . A różnice pomiędzy stalowym a plastikowym korpusem, inne FPSy to już w ogóle różnice które można olać :wink: Informacje o replikach są w odpowiednich tematach. Chodziło mi raczej o żywotność oraz osiagi karabinkow,roznice 30 fps to naprawde zacna różnica-połowa zasiegu spadnie przez te 30 efpeesow. Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Różnica 30FPS to dużo. Quote Link to post Share on other sites
Melite1337 Posted March 2, 2010 Author Report Share Posted March 2, 2010 A RK-02? Nie ma o tym ak temetu Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 Wszystkie kałachy z serii RK to to samo jeśli chodzi o bebechy, zewnętrznie się tylko różnią. Teraz już zrozumiałeś czy jeszcze prościej potrzebujesz?? :wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts