miler9 Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Witam Jak każdy maniak czas było wymienić cześci. Więc wymieniłem kabelki ,spreżyne, głowice tłoka , i podałem podkładki nierdzewki, skręciłem gear boxa i silnik nie na naciąga sprezyny jak załoze do kolby to nic nierusza aby oddać strzał . Jak wyjść z tej opresji Quote Link to post Share on other sites
rodnath Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Przede wszystkim co to za m4?? Następnie co dokładnie tam wstawiłeś?? Sprężyna jakiej firmy?? Jaka bateria, jaki woltarz?? Co to za podkładki "z nierdzewki"? Czy podczas dokładania podkładek sprawdzałeś na skręconym szkielecie GB czy zębatki luźno się kręcą?? Bo wg mnie za ciasno spodkładkowałeś i silnik nie może ruszyć zębatkami. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 jakie kable? jestes pewien,ze dobrze je zalozyles ? Silnik nie wydawal zadnych odglosow? Quote Link to post Share on other sites
szumitek Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Więcej informacji proszę, szukasz porady serwisowej czy medium ze zdolnością jasnowidzenia? :wink: Quote Link to post Share on other sites
miler9 Posted March 7, 2010 Author Report Share Posted March 7, 2010 m4 z jg podkładki dałem nierdzewki- napewno nie elemnta- sprezyne 120 guardera bateria 1500, i była naładowana. Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 A jaki woltaż batki? Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Witam Jak każdy maniak czas było wymienić cześci. Więc wymieniłem kabelki ,spreżyne, głowice tłoka , i podałem podkładki nierdzewki, skręciłem gear boxa i silnik nie na naciąga sprezyny jak załoze do kolby to nic nierusza aby oddać strzał . Jak wyjść z tej opresji Zrobić poprawny shimming, to że dałeś podkładki nic nie znaczy. Trzeba dobrze dać podkładki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts