Niedorozrywkowany Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Witam Kupuję replikę. Chcę kałacha, więc wybrałem CM.048M, ponieważ jeżeli chodzi o wygląd wizualny, to jest świetna. Oczywiście będę zmieniał różne rzeczy w środku, takie jak np. lufa precyzyjna. Wybrałem LayLax - Prometheus. Poniżej link: http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=3199 Ale czy to jest najlepsza precka, czy są jeszcze lepsze? Pozdrawiam : ) Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Są, ale wątpię czy Cię będzie na nie stać ;) http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=4232 Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Niedorozrywkowany Posted March 11, 2010 Author Report Share Posted March 11, 2010 nie, no ta troszkę za droga :P a ten prometeush wart swojej ceny? Quote Link to post Share on other sites
Dizzy Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Tak. Ogólnie polecana lufa w tej cenie. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Nie licząc PDI (która ma absurdalny stosunek cena-jakość) to aktualnie najlepsza lufa precyzyjna. Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 (edited) Tu masz taniej i to samo... Ogólnie lufy Promyka to jest to, PDI podobno są ciut lepsze, ale prometheus'a chyba najlepsze na rynku cena/jakość. Edited March 11, 2010 by Gogin Quote Link to post Share on other sites
Niedorozrywkowany Posted March 11, 2010 Author Report Share Posted March 11, 2010 a ich gumki są lepsze od systemy? I ogólnie ich produkty są najwyższej klasy? Czy tylko w przypadku precki są tacy świetni? Quote Link to post Share on other sites
Niedorozrywkowany Posted March 11, 2010 Author Report Share Posted March 11, 2010 sorry, że post pod postem, ale nie mogę edytować... Warto do Promehteusa dopłacać, czy lepiej kupić systemę? Bo w sumie kałach to nie snajperka... (chociaż na dużym zasięgu skutecznym mi jak najbardziej zależy) Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Ludzie Promyki polecają, podobno świetne. Kilku znajomych ma, i sobie chwali. Ja jeszcze jej nie montowałem nigdzie, ani na warsztacie nie miałem. Co do Systemy - jest dobra, ale nie nabieraj się na mit o jej zajebistości. Dla mnie, chodzi ciutkę (co w moim mniemaniu znaczy tyle co nic) lepiej niż Madbulle które są tańsze, i równie dobre. Z czystym sumieniem mogę ci polecić Madbulla właśnie. Stosunek cena/jakość jest wypasiony. Co do gumek, to tutaj jest tylko jedna odpowiedź - Systema, dopiero później Madbulla czy G&G naprzykład... Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 PDI są minimalnie lepsze a o wiele droższe. Gumka tylko systema. Są o tym tematy. Quote Link to post Share on other sites
songoku Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Jesli chodzi o systema - promyk to o wiele lepsze sa promyka moim zdaniem, mialem okazje porownac. Quote Link to post Share on other sites
Wolfi Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 (edited) Co do tematu - Gumka HU: Systema vs Prometheus To zależy od repliki. Gumka Systemy zawsze będzie działać co najmniej dobrze, z Promykiem różnie bywa (ogólnie lepiej się spisują w mocniejszych replikach - ale nie jest to reguła). Do słabszej repliki niż 400 fps Deep Fire (wg mnie niekwestionowany lider - czasem wymaga jednak podłożenia podkładki pod dystanser) lub Systema/G&G Zielona. Co do luf precyzyjnych Testowałem wiele: JBU,CA, DF, G&G Silver, Systema, Prometheus - stwierdzam że Prometheus jest zdecydowanie spośród nich najlepszy i wart swojej ceny. Warunek - trzeba używać dobrych kulek (Bioval, KSC, G&G, ICS ew. Madbull) Edited April 4, 2010 by Wolfi Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts