mati.pl Posted October 13, 2004 Report Share Posted October 13, 2004 a oplaty na poczatku, prowizja ubezpieczenie transakcji itp :?: Link to post Share on other sites
Chopin Posted October 26, 2004 Report Share Posted October 26, 2004 Sorry za odgrzewanie topica ale wilku mnie rozbił swoim postem a dopiero teraz czytam :) 1) wyjaśnij mi w taki układzie jaki ktoś ma interes w pożyczaniu pieniędzy skoro na tym nic nie zarabia? taka bankowa matka teresa? 2) obowiązująca Ustawa o Kredycie Konsumenckim nie dopuszcza udzielania pożyczek o zerowej stopie zysku... Jeśli ktoś jest zainteresowany jak dokładnie działają "raty zero procent" chętnie napiszę... Pzdr Link to post Share on other sites
Guest NAJEMNIK Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 witam !!! chcę kupić aeg na raty w sklepie firearms . Oczywiście na "odleglość" i jak tam dzwonie to koelś mówi mi ,że muszę mieć zaświadczenie od notariusza ,że moje dokumęty są orginalne i wysłać je mu faxem . Wszystko było by Ok gdyby nie fakt iż tkai odkumencik kosztuje jakies 250 zł :/ . JAk ktoś brał na raty jakeigos aeg w żaglu w sklepie firearms , bardoz był bym wdzięczny za odpowidz . Mój numer gg : 7722149 . Jak ktoś będiz emił coś konkretnego do powiedzenia to prosiłbym o pisanie na gadupcu :P Link to post Share on other sites
Jarcher Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 Chyba da się przedstawić/poświadczyć dokumenty w najbliższym Żaglu. Link to post Share on other sites
Recommended Posts