konr4d Posted October 9, 2004 Report Share Posted October 9, 2004 Siemanko, mam do was pytanie odnosnie ładowania takiej zabawki. Czy do tego służy specjalna ładowarka czy może w jakis inny sposob taką dużą baterie można naładowac? jezeli jest ladowarka to ile moze kosztowac?? Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted October 9, 2004 Report Share Posted October 9, 2004 a można wiedzieć jaką masz baterię w środku?? wiele by to wyjaśniło :roll: Quote Link to post Share on other sites
konr4d Posted October 9, 2004 Author Report Share Posted October 9, 2004 Bateria to Sanyo KR-1700AU 10,8V 1700mAh NICD Quote Link to post Share on other sites
konr4d Posted October 9, 2004 Author Report Share Posted October 9, 2004 No właśnie ,potrzebuje takiej baterii i cena nie gra roli, wiec moze powiecie mi dokladniej gdzie to mozna dostac?? jakis sklep lub link do stronki ? z góry dziekuje!! Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted October 9, 2004 Report Share Posted October 9, 2004 Potrzebujesz baterii czy potrzebujesz ladowarki ? Bo nie za bardzo rozumiem juz. Ladowarki sprzedaja zarowno na www.machinegun.pl jak i na www.firearms.pl . Poza tym jesli bedziesz szukal takich ladowarek to zerknij do oferty sklepow elektronicznych i spytaj sie o mozliwosc zrobienia ladowarki dla "batterypack'ow" o volatazu 10.8 i pojemnosci baterii 1700mAh. Takim sklepem jest np VOX http://www.vox.waw.pl/ Ja dostalem od Machingun.pl kiedy przerabialem bron wolnoladowarke dla baterii 9.6V 1800mAh i spokojnie laduje nia 10.8V. Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted October 9, 2004 Report Share Posted October 9, 2004 A co to ma wspolnego z mundurem i oporzadzeniem? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted October 9, 2004 Report Share Posted October 9, 2004 bo on ta baterie nosi w kieszeni munduru, cynik nie czepialbys sie bo odstraszasz nowych uzytkownikow i przez Ciebie forum jest nieprzyjazne :P ;) Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted October 9, 2004 Report Share Posted October 9, 2004 Heh kurna nawet nie zauwazylem. Ciekawe co nim kierowalo ? Quote Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted October 10, 2004 Report Share Posted October 10, 2004 witam http://www.icpnet.pl/~marecki/ladow.htm stronka o ładowarkach :] pod opisami każdej link do strony producentra lub sklepu niestety w większosci zagraniczne :/ ceny są różne od 350 do 2000 ja osobiście uzywam Pulsara za 650 (polecam) polski producent, gwarancja itp. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts