Hooliganek Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Witam! Poszukuję informacji gdzie mogę dostać kominiarkę, neck gaiter albo chustę z motywem czaszki. Wiecie o co chodzi ;-) W dodatku potrzebne mi takie rękawiczki i pokrowiec w multicamie na MICHałka 2000 ;-) Pomożecie? :-P Quote Link to post Share on other sites
Bielkins Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 TU znajdziesz wszytko! Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 http://allegro.pl/item956876566_kominiarka_szkieletor.html Ma też wersję z jedną dziurą Quote Link to post Share on other sites
scuro Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Maski z czachą są na specshopie - zobacz tam, może pokrowce też będą. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 eBay Quote Link to post Share on other sites
Hooliganek Posted March 23, 2010 Author Report Share Posted March 23, 2010 TU znajdziesz wszytko! Jakoś "Glow in dark" mnie nie kręci, zwłaszcza, że trafiają się i nocne akcje. Za to bardzo dziękuję Arafatowi ;-) Ebay niezbyt mi się opłaca. Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Jakoś "Glow in dark" mnie nie kręci, zwłaszcza, że trafiają się i nocne akcje. Za to bardzo dziękuję Arafatowi ;-) Ebay niezbyt mi się opłaca. Masz nie tylko glow in dark tam maski. Czytać, szukać, czytać, szukać ;) Quote Link to post Share on other sites
Hooliganek Posted March 23, 2010 Author Report Share Posted March 23, 2010 Faktycznie, jest tam JEDNA chusta która nie świeci w ciemnościach. Ale rękawiczki to nadal problem... Quote Link to post Share on other sites
krissente Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Na allegro było tego ostatnio trochę. Szukaj: chusta skull tudzież "schampa". Były nawet chyba oryginalne w całkiem sporych ilościach, dziwiłem się, bo z tego co tu wyczytałem to dość ciężko je zdobyć ponoć... Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 (edited) Nom, było dużo chust skulla za 30zł szt. ale teraz wszyscy chcą być Ghost'ami i widzę, że na razie nie ma. Edited March 23, 2010 by gryncek1 Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Na allegro było tego ostatnio trochę. Szukaj: chusta skull tudzież "schampa". Były nawet chyba oryginalne w całkiem sporych ilościach, dziwiłem się, bo z tego co tu wyczytałem to dość ciężko je zdobyć ponoć... Tiaaaa one były takie oryginalne jak i moja z EB :F Też ma nadruk Schampa, wszywkę i papierową metkę :D A takie rękawiczki to jakie??? Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 http://www.backstreet-merch.com/bands/ball...sp?item=bally04 tu też jedna fajna kominiarka ale to już bardziej do rekonstrukcji Ghosta z MW2. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Ebay niezbyt mi się opłaca.:lol: A próbowałeś? Czy przeczytałeś w Fakcie?116 zł kosztowało ściągnięcie kominiarki z czachą i rękawic Mechanixa "z kościami", porównaj to do ceny samych rękawic w PL. Chusta, przy zamówieniu paru sztuk wyszła $3 za sztukę... Faktycznie, lepiej szukać na Allegro za 40 zł za kawałek ścierki. Quote Link to post Share on other sites
Hooliganek Posted March 24, 2010 Author Report Share Posted March 24, 2010 Jak mi zapodasz link do takich mechanixów i chusty od tego samego sprzedawcy, to będę wdzięczny ;-) Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 O mamusiu... A może jeszcze Ci zamówić i przywieźć? Do dużego pokoju? Życie bez podstawowych umiejętności posługiwania się wyszukiwarką musi być ciężkie, współczuję. http://myworld.ebay.com/discount-biker-gear/ Quote Link to post Share on other sites
Hooliganek Posted March 24, 2010 Author Report Share Posted March 24, 2010 Dziękuję. Zbędna ironia... Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Zbędny brak samodzielności. Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Zbędna dyskusja. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts