Ohtar Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 (edited) Zmałpuję pomysł od TechmaN-a. Gracze PS3 na wmasg - łączcie się! Jeśli ma ktoś ochotę pograć i/lub pochwalić się pucharkami to wklejać trophycardy, wpisywać ID. Proponuję również pisać czy posiadamy HS, w jakie gry najczęściej gramy. Ja zacznę. Headset mam. Najczęściej gram w Bad Company 2. Na dniach powinien przyjść Killzone 2, rozważam zakup MAG-a i OF2: Dragon Rising. Edited March 22, 2010 by Ohtar Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Quote Link to post Share on other sites
Mori Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 HS jest. Ostatnio non stop - BF: Bad Company 2 Quote Link to post Share on other sites
gimanel Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 Ja nie mam PS3 (poczekajcie, aż skończę zanim nakrzyczycie), ALE czasami gram u wujka, który ma. Nick: FeiRR. Quote Link to post Share on other sites
MikoWolf Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 Ja nie mam PS3 (poczekajcie, aż skończę zanim nakrzyczycie), ALE czasami gram u wujka, który ma. Nick: FeiRR. Nick: MikoWolf :) Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 (edited) Nie gram dużo, ale HS jest. Ostatnio RE5, więc jak ktoś ma ochotę na co-op to zapraszam, ale i BF:BC2 nie pogardzę ;) Edited June 25, 2010 by Hoplita Quote Link to post Share on other sites
Tona Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 (edited) Teraz grywam w SOCOM Confrontation , świetna i bardzo realistyczna gierka, kto nie ma to polecam ! Edited July 14, 2010 by Tona Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted July 17, 2010 Author Report Share Posted July 17, 2010 Teraz grywam w SOCOM Confrontation , świetna i bardzo realistyczna gierka, kto nie ma to polecam ! Nie wiedziałem, że się w airsoft bawisz. :P Quote Link to post Share on other sites
stockmann Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 (edited) Po trofeach widać, że swoją przygodę z PS3 dopiero zaczynam. HS'a na razie brak (powody jasne). Niemniej bardzo chętnie dołączę do ogarniającej drużyny w Bad Company 2. Edited July 18, 2010 by stockmann Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts