Jinrei Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 (edited) Podobno 29;> EDYTA@ W kampanii Terran. Edited July 30, 2010 by Jinrei Quote Link to post Share on other sites
Jastra Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 A orientujesz sie ile w Zergach? Moja ulubiona rasa, ale w SC2 chyba bede terranem gral... w sc 1 terranie wymiatali dzieki bindowaniu, zeby byc dobrym terkiem trzeba miec leb na karku. Quote Link to post Share on other sites
Jinrei Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 Kampania Protossów i Zergów, wyjdzie w kolejnych częściach. Myślę, że też tych misji trochę będzie. Cena ma być już ponoć niższa... Quote Link to post Share on other sites
Jastra Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 jak to? tzn ze jest tylko single - kampania terka / i multi player? Quote Link to post Share on other sites
Pastoreq Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Zostaną wydane 3 części, w każdej części jest kampania dla jednej rasy. W multi, dostępne są wszystkie rasy. Myślę, że teraz Jasta zrozumie ^^ Quote Link to post Share on other sites
Jastra Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 zrozumialem za pierwszym razem, tylko nie rozumiem czemu kampanie innych ras zostana wydane w kolejnych czesciach, jakby nie mozna bylo po prostu zrobic nowych patchy jak to bylo z sc1 Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Czemu? Bo Bobby Kotick to lecący na kasę złamas, który znalazł rzeszę frajerów do dojenia. Zwykły skok na kasę, nie pierwszy w przypadku Activision-Blizzard. Quote Link to post Share on other sites
Jinrei Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Z tym że w tym wypadku sama kampania terran jest dłuższa niż pierwsza część gry;] kolejne części mają być już tańsze, ale i tak przesadzili z tą ceną;/ Quote Link to post Share on other sites
PrezesOi Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Czemu? Bo Bobby Kotick to lecący na kasę złamas, który znalazł rzeszę frajerów do dojenia. Zwykły skok na kasę, nie pierwszy w przypadku Activision-Blizzard. Powinno być za darmo, najlepiej wszystko? Będę wdzięczny jeśli nie będziesz mnie i moich znajomych nazywał frajerami, dlatego że zapłaciliśmy za dobry produkt rynkowy jakąś tam sumę pieniędzy. Pamiętaj, twoja bieda to nic wstydliwego, nie musisz reagować agresją :lol: Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Powinno być za darmo, najlepiej wszystko? Skąd taki wniosek? Czy jeśli uważasz że coś jest drogie to automatycznie znaczy że chciałbyś to dostać za darmo? Będę wdzięczny jeśli nie będziesz mnie i moich znajomych nazywał frajerami, dlatego że zapłaciliśmy za dobry produkt rynkowy jakąś tam sumę pieniędzy. Jeśli Cię to pocieszy to do tego samego worka wrzuciłem również siebie. Gra jest świetna, imho warta 150PLN, nie zmienia to postaci rzeczy, że dajemy się doić Acc-Blizz jak leśne ssaki, akceptując podział gry na trzy części. 16 godzin kampanii na średnim poziomie trudności to niestety mało (imho). Gdzie czasy Steel Panthers albo Close combat, gdzie siedziało się nad grą tygodniami?! Pamiętaj, twoja bieda to nic wstydliwego, nie musisz reagować agresją :lol: Skoro dobre wychowanie jest za darmo to czemu "bogatym" tak często go zbywa? Quote Link to post Share on other sites
Janek Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 1 key 1 acc na b.necie ---> porażka. 200zł za jeden key... Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Z tego co widzę to szybko keye tanieją, więc myślę, że już niedługo będzie się można cieszyć SC2 za rozsądną kasę. Quote Link to post Share on other sites
Jastra Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 drogo, w Kanadzie $45CAN co po przeliczeniu na PLN (3:1) daje 135zl, tyle kosztuje SC2 w Kanadzie Quote Link to post Share on other sites
rifraf Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 u niemców SC2 kosztuje 40 euro Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Panowie warto kupić ? Nie pytam się czy warto wydać tą kasę bo to mi wsio ryba. Pytam się tylko czy grywalność jest dobra :) . Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Jeśli grasz w multi i lubisz potyczki z ludźmi z całego świata to jasne że tak, jeśli zaś jesteś typem "kanapowego gracza" to raczej nieszczególnie-single jest krótki, historia raczej przeciętna, strzelająca kulami ognia (rodem z Dragon Ball) Kerrigan, waląca teksty na poziomie żarcików o twojej starej... Z kolei multi, no nie jest lekko, są co prawda zadania, które Cię w to multi wprowadzą, nie zmienia to postaci rzeczy, że trzeba się trochę przyłożyć do tego trybu (polecam pooglądać replaye na terran.pl). Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Zależy mi tylko na grze wieloosobowej , single player mnie nie kręci ;) . Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Jeśli się łatwo nie zniechęcasz to bierz dwójkę w ciemno. Multi daje masę frajdy z grania, zwłaszcza jeśli grasz z kumplami :). Jedyne co-odradzam wersję zlokalizowaną. Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Polska wersja nie wchodzi w rachubę ;) , w takim razie kupuję. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts