Sfan Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Witam mam problem po strzelance naładowałem baterie i po podłączeniu usłyszałem niemiły dźwięk stukania silnika. zmieniłem wysokość silnika i nadal nic. bateria była sprawdzana i jest naładowana na full w innej replice radzi sobie świetnie. Po rozebraniu gb wszystko wydaje sie ok z tym problemem, ze tłok zostaje w pozycji tylnej i nie wraca-dlatego nie oddaje strzału. Nie mam zupełnie pomysłu czego to może być wina. Silnik w moim miewaniu jest ok Moze ktos sie orientuje co jest nie tak? Quote Link to post Share on other sites
Vir Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Jaką masz baterię i jaką masz sprężynę w replice? Quote Link to post Share on other sites
Sfan Posted March 29, 2010 Author Report Share Posted March 29, 2010 9.6v 2200 firefox sprezyna 130 guardera Quote Link to post Share on other sites
zwierzu93 Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 sprawdź, czy sprężyna się nie pogięła. Czy po strzelance wymieniałeś jakieś podzespoły ? Quote Link to post Share on other sites
Sfan Posted March 30, 2010 Author Report Share Posted March 30, 2010 Nic nie wymienialem a sprezyna jest ok Quote Link to post Share on other sites
szumitek Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 W przeciwieństwie do Ciebie możemy tylko strzelać :P. Złe podkładkowanie, ciasny tłok, źle ustawiona wysokość silnika itp. napisz coś więcej o konfiguracji, włączają w to nazwę firm podzespołów.... może pomóc w lokalizacji usterki multimedialnie. Quote Link to post Share on other sites
Sfan Posted March 31, 2010 Author Report Share Posted March 31, 2010 chyba udalo mi sie zlokalizować przyczynę. jest to zpilowana może nawet "nadgryziona" główkasprezyny przez co chyba nie ma takiej sily zamówiłem juz nowa jutro opisze czy dalo rade. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Nie chce Cie martwić, ale to raczej nie jest przyczyna Twojego problemu. Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Na bank ;) Sprawdź z innym aku. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts