HateMe Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Dla mnie gra miód, nie wiem czemu nikt wcześniej nie wpadł na tak prosty pomysł. Solo dobiłem Brickiem do 61 (mam wszystkie 3 DLC), teraz ze znajomym zacząłem Siren po sieci (nie podejrzewałem że GSMowym necie da się w cokolwiek FPP grać po sieci - Wychodzi na to że gra ma niesamowicie dobrze napisany kod sieciowy), od środy powinienem mieć normalne łącze i chętnie z kimś pogram. ;) Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 A na czym grasz? Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted March 30, 2010 Author Report Share Posted March 30, 2010 Piec. Fakt, zapomniałem napisać. ;) Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 A bo czaję się z zakupem tej pozycji, bo mnie bardzo interesuje, a na friend liście mam tylko jednego hamburgera, który w to gra. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Gra jest uber. Zniszczyła mnie jak pierwszy raz grałem, muszę pograć w DLC. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Kuźwa, Hejtuch, dałbyś znać, że grasz na Piecu. Myślałem, że na PS3 kupiłeś. Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted March 31, 2010 Author Report Share Posted March 31, 2010 Jeżeli chodzi o DLC: Zombie Island jest fajne - Żadnych pojazdów, dużo przeciwników, fajny klimat, zrobione z jajem. Underdome to po prostu 3 areny + bank (w końcu...), nic specjalnego. Secret Armory to denne jeżdżenie pojazdami po rozwalonych autostradach, przemęczyłem się przez to dwa razy tylko po to żeby zobaczyć osławionego Crawmeraxa, którego nie jestem w stanie pokonać solo. :F Jak ktoś chętny zagrać niech uderza na GG, podane w profilu, bądź bezpośrednio w grze na GameSpy - Karagh666. Quote Link to post Share on other sites
APOSTEL Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 W podstawkę pamiętam że dało się grać na piracie, co prawda nie dało się połączyć ze wszystkimi serwerami no ale jednak za darmo po sieci :D... Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted March 31, 2010 Author Report Share Posted March 31, 2010 Z DLC też można, trzeba mieć tylko aktywne konto na GameSpy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts