TBM Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Pierwszy kontakt ze sklepem i bardzo pozytywny. Kontakt mejlowy przez cały weekend, szybka przesyłka zapakowana pancernie żeby PP nie rozpieprzyła czegoś. Na koniec kiedy się okazało że wejście balansera jest inne niż ładowarki, dostałem szybki i bardzo dobry instruktaż przez telefon, co zrobić, jak zrobić żeby działało. Na koniec dodam że końcówki które zamówiłem zostały przylutowane, także nic nie musiałem się bawić bateriami, wystarczyło tylko końcówki dopasować do repliki. Moje CTW dostało 2 serce, i od razu zaczęło lepiej działać. Jak najbardziej polecam, ode mnie już 2 osoby złożyły zamówienie, a i ja jeszcze nie raz zakupy kontynuować będę. Pozdrawiam chłopaki Quote Link to post Share on other sites
krogul Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Rownież moge polecić. Dobry kontakt, szybko i sprawnie. Quote Link to post Share on other sites
Jureq Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Ode mnie również pozytyw. Miły i profesjonalny kontakt, na pewno będę robić kolejne zakupy Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 Takich sklepów powinno być więcej. Wszystko zapięte na ostatni guzik. Pełen profesjonalizm etc. Ode mnie wielki pozytyw! Na bank zrobię tam jeszcze zakupy :D Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Kupiona bateria, ładowarka i parę drobnych rzeczy, bardzo pozytywnie, profesjonalnie, szybko, a ceny np. za baterie są jak w sklepach modelarskich, więc bardzo na plus. zasłużone 6 z malutkim minusikiem (minus dlatego, że mimo, że można u nich kupić np. przejściówki-kable do ładowania itp, to nie ma ich w ofercie na stronie) Pozdrawiam, Laokoon Quote Link to post Share on other sites
btpw Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 POLECAM z całą odpowiedzialnością. Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Quote Link to post Share on other sites
RBK23 Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 Kolejne udane zakupy w sklepie. Bardzo dobry kontakt ze sklepem - możliwość przedyskutowania różnych opcji i możliwości. Pomoc na każdym etapie (wybór, zakup, serwis). Jak najbardziej pozytywne wrażenie. Polecam serdecznie i pozdrawiam. :wink: Quote Link to post Share on other sites
Sten Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Świetny kontakt i obsługa , mega pozytyw ;) + 1 stały klient . Quote Link to post Share on other sites
theant Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 Spoko ludzie, dobry kontakt i załatwianie spraw... Quote Link to post Share on other sites
Marcin_Modzel Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 Teraz ja napiszę parę słów od siebie. Z usług sklepu i wypożyczalni korzystam od prawie roku. Zawsze wychodzę zadowolony :). Ostatnio zamawiałem replikę, czas dostawy trochę się wydłużył (jednostkowy przypadek) - inwentaryzacja, długi weeekend oraz nieterminowość dostawcy Defconu. Mimo zawalenia terminu(nie ze swojej winy) właściciel zachował się bardzo profesjonalnie - zaproponował gratisowe pożyczenie repliki. Ceny sprzedawanych i wyporządzanych replik są normalne, ceny serwisu przyzwoite. Właściciel sklepu (Moron) to miła i sympatyczna osoba. Serwisanta Defconu chwalą wszyscy (nie mówiąc, że to bardzo cierpliwa osoba, aż się dziwie ze mnie nie wygonił za miesiąc zadawania głupich pytań :)) W wypożyczalni jest dostępnych sporo replik (samych replik AK-47 jest ponad 30szt.), na większe imprezy replika/kulki przyjedzie do ciebie na miejsce strzelanki :). Dojazd do sklepu komunikacją jest dobry (kilka przystanków tramwajem z centrum), samochód zawsze jest gdzie zaparkować. Z czystym sumieniem polecam Defcon. Quote Link to post Share on other sites
Pietia888 Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Ja rownierz polecam sole. Dobry kontakt mailowy. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts