grela366 Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Witam Nie wiem czy temat tego typy już był(jeśli był yo sory) Co myślicie o replice L96 AGM . Czy nadaje się ona dla zaczynającego dopiero zabawę w asg snajpera? Czy ma sęs używanie jej w otoczeniu elektryków o największej mocy 0,8 j? o maks zasięgu 35m? Link to post Share on other sites
arend Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Tu znajdziesz co myślimy o tych replikach http://wmasg.pl/forum/index.php?act=Search&f=113 Link to post Share on other sites
Snajper18 Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Ja mam ten sam karabin.Na początek jest niezły.Z 50m trafisz w głowe (na podpórce ), a z 40-45 spokojnie w korpus,maksymalny zasięg to 60-70m .Na początek trzeba wymienić hop upa bo ten startowy jest lipny. Jak dobrze się zakamuflujesz to Cię elektryk nie dorwie.:P Najlepsze kulki to 0,25-0,28.Na początek jest ok. Nie zapomnij o dobrych okularach. P.S. Jeśli chcecie mnie zjechać to zróbcie to łagodnie :P Link to post Share on other sites
KaziK Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 Zjeżdżam Cię łagodnie:) 60-70 metrów to chyba z lufą uniesioną o 45 stopni. Co do celności to jest naprawdę żałosna, na poziomie shotgunów AGM, czy DE, więc snajperką nazwać tego nie można, z resztą ile to już razy na tym forum wałkowany był temat "snajperek" poniżej 1500zł? Link to post Share on other sites
Rudy1002 Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 a musisz odkopywać temat sprzed kilku miesięcy? ja tam snajpie z shotgunem agm i nieźle mi idzie :D Link to post Share on other sites
KaziK Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 Problemik? Może komuś innemu się przyda, a twój post jest niesamowicie wartościowy i na pewno wielu osobom pomoże w rozwiązaniu ich Airsoft'owych problemów... Podziwiam i pozdrawiam Patryk "KaziK" Link to post Share on other sites
Recommended Posts