Moses Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Czy ktoś miał styczność z tą marką? Czy jest jakaś widoczna różnica w stosowaniu między kulkami G&G? Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Miałem styczność Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted April 6, 2010 Author Report Share Posted April 6, 2010 o patrz a szukajka mi nie wyrzuciła tego tematu (żadnego ;) ) coś się pierniczy ;) Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 A ma tak czasem, już się nauczyłem latać po kilka stron w tematach "z palca", bo czasem nic nie idzie znaleźć ;-). Tam Koledzy stronę wcześniej i później też o nich piszą. Ja od siebie dodam, że resztkę z paczki precision grade 0.25g używam do szota z AGM`u, bo świetnie na nich kręci hop w nim. Ale za to skupienie spada ;-). Po prostu szkoda mi ich wywalić, a z tego nie szkoda wystrzelać ;-). Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted April 6, 2010 Author Report Share Posted April 6, 2010 (edited) Ogólnie chyba z tego co poczytałem to zostanę przy sprawdzonych G&G. 3 zł różnicy to żaden pieniądz :D Dzieńkuję ;) Edited April 6, 2010 by Moses Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts