Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

U mnie po smarowaniu wszystko jest w najlepszym porządku. Jedynym niepokojącym objawem jest nie zawsze zostający z tyłu zamek po opróżnieniu magazynka. Ta mała wypustka w magazynku ześlizguje się z zatrzaski i stąd ten objaw. Po lekkim przetarciu wszystko wraca do normy.

Pozdrawiam!

• 6 months later...
W jakim dziale, ile to ml, długo używasz propanu?  

W dziale ze spawarkami i lutownicami jest osobne stoisko z opalarkami, palnikami i innym tego typu sprzętem(produkcji min. BERNZOMATIC’a czyli producenta „naszego” propanu).

Jest to 14.1 oz/400 gm.(to nie błąd, pisze gm a nie g(gram)). Niestety nie wiem ile to ml. Z tego co udało mi się wstępnie ustalić to nie jest to tak jak piszą na MG 2000 ml – jest trochę więcej niż 1000 ml ale cały pic polega na tym ile to jest „trochę”. Ja przy zakupie wychodziłem z założenia że nawet jeśli jest tam równo 1000 ml to i tak oszczędzam 13 zł na każdej butli a nie musze dodatkowo płacić i czekać na przesyłkę(to było dla mnie najważniejsze).

Witam, a co z propanem z butli 11kg np z BP.

Jest dostepna za ok 140 zł (w tym dzierżawa butli, przy oddaniu butli zwracaja 99 zł)?

Pytanie jest takie, czy jest dostepny adapter którym można naładować niby-jednorazową butle po green gazie (ma ona wejście do nabijania).

Przecież nikt nie bedzie biegał po lesie z 11 kilowa butlą na plecach żeby nabić magazynek (niezły widok 2 gostków trzyma 11 kilo butle do "góry nogami"), a jaka oszczędność i możliwość postawienia sobie butli np. w garażu itp. i dobijania gdy potrzeba butli 1000 ml po greenie.

Dzięki z góry za odpowiedź

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...