Jurek_96 Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Witam, chciałbym zamówić ten karabin http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmow...1_p_j-1407.html i chciałbym się dowiedzieć co mam odrazu kupić, żeby mi odrazu wymienili?? Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 Wszystko... <sciana> Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 Gumka hop up na guardera lub systeme, Lufa precyzyjna systemy, zapasowa bateria tez moze sie przydac ... Reszta jest ok - a jak bedziesz cos chcial zmodyfikowac to potem bedziesz mial mozliwosc. 430 fps na start to naprawde duzo. Quote Link to post Share on other sites
Loganziom Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Ja bym jeszcze komorę HU na jaką lepszą wymienił, no i wyżej wymienione części :-F ! Wtedy będzie hulać whooah! Aha dokup jak nie masz mikroprocesorową ładowarkę, nawet najlepsze batki nie będą się spełniać w zadaniu jeśli będziesz ładował wolnoładowarą od żółtków! :-F Quote Link to post Share on other sites
waldo Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 (edited) Dokładnie wymień to co poprzednicy napisali , ja komorę hop upa dałem : Metalowa, ulepszona komora Hop-Up do M4A1/M16/M15King Arms. precka sistema , gumka guarder , otrzymałem około 30 - 40 fps więcej Edited May 4, 2010 by waldo Quote Link to post Share on other sites
decigner12 Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=57449&hl=PJ4 proszę bardzo 1 sek szukania, i dziękuję za śmiecenie forum. Tam masz wszystko o ostatniej gen. replik P&J. Panowie koniec przedstawienia. Quote Link to post Share on other sites
cziman Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Sami jesteście gumka guardera.. na 430? Na takie prędkości guarder jest za miękki. Niech wstawi systeme. Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 To dziwne bo mi guarder smiga od 280 do 500 fps i nigdy nie jest ani za miekki ani za twardy... Tylko istotne jest nie ustawic za duzo hopa. 50 k kulek na singlu przy 500 fps. Jakies 2 guardery w tym czasie zuzyte (zuzyte nie dlatego ze cos sie oderwalo, ale dlatego ze czesto zmienialem komory hopa, koncepcje itp - a guardery przezroczyste bardzo nie lubia ponownego zakladania na lufe. Po 2-3 razach sa konsystencji kislu przezarte przez smary, i bardzo ciezko je poprawnie zalozyc). W tej chwili guarder przezroczysty smiga na replice 450 fps i 32 rps wiec naprawde przesadzony rof. I dziala i ma sie dobrze. Dla porownania - systema powodowala nieszczelnosci, ogromne. Staty rzedu 30 fps. Ale to akurat urok komory. Gumka jest za twarda i nie przylega az tak dokladnie do wnetrza komory i lufy. Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 To jest Nas dwóch. U mnie też Guardery śmigają na dużych rofach, a nieszczęśliwe systemy nadają się tylko do śmietnika i nie powinny stamtąd wystawać. Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Gumiaki guardera są naprawdę dobre i niejednokrotnie widziałem, że kręcą lepiej od systemy czy G&G, ALE - zużywają się szybko. To pewnie też kwestia używania odpowiednich kulek czy dystansera, jednak wciąż nie mam do nich przekonania. Jak gumiak to tylko: G&G>Systema>Deep Fire>Ares, a na resztę można nie patrzeć bo nie ma po co. Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Jak gumiak to tylko:G&G>Systema>Deep Fire>Ares, a na resztę można nie patrzeć bo nie ma po co. Te pierwsze 3. to w 100% się zgodzę. Aresa jeszcze w akcji nie widziałem :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts