Qbamarciniak Posted July 31, 2010 Author Report Share Posted July 31, 2010 No tak, ale ja mam otwór na selektor ognia i nie muszę montować tego przedłużonego pinu spustowego (bodajże). Dzięki temu glocka mogę wyjąć w parę sekund. Za swoja konwersję wydałem niecałe 200zł, a jak to sprowadzą to będzie dobrze jak się w 300 zamknie. Zawsze stówa w kieszeni + satysfakcja, że sam to zrobiłem:P Quote Link to post Share on other sites
ikrysteq Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 (edited) A mógłbyś podać wymiary części? Jeśli je gdzieś zapisałeś... Niektórzy maniacy byliby pewnie zainteresowani ;) Edited August 17, 2010 by ikrysteq Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 ....... nie muszę montować tego przedłużonego pinu spustowego (bodajże). Dzięki temu glocka mogę wyjąć w parę sekund. Praktycznie rzecz biorąc ten pin jest jedynym punktem mocowania pistoletu w konwersji. Ośka opierająca się o wcięcie szyny montażowej jest tyko punktem stabilizacji. Możesz wytłumaczyć jak rozwiązałeś mocowanie repliki w konwersji. Quote Link to post Share on other sites
Qbamarciniak Posted August 19, 2010 Author Report Share Posted August 19, 2010 Glock zamontowany jest po przez swoją przednią szynę ris (już o tym wspominałem), a w konwersji jest połowa podstawy od acoga. Ogólnie glocka montuję się na zacisk, na fotach widać śrubę dociskową. Wymiarów niestety nie posiadam, bazowałem głównie na fotach które znalazłem w necie. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Rozumiem że całe to dociśnięcie wchodzi na korpus , bo zamek musi pozostać ruchomy. Quote Link to post Share on other sites
Qbamarciniak Posted August 19, 2010 Author Report Share Posted August 19, 2010 Nom, na tą szynę co ma glock zintegrowaną (do latarki czy lasera) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 22, 2015 Report Share Posted May 22, 2015 Mały up :P Konwersje typu HERA/pochodne pod MARUI podchodzą do replik G17 WE? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted May 23, 2015 Report Share Posted May 23, 2015 Będziesz dremelował, bo WE nie trzyma zewnętrznych wymiarów Marui. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 23, 2015 Report Share Posted May 23, 2015 A do wersji pod KSC? Albo uniwersalnej mieszczącej rzekomo KSC/MARUI? Myślę o tym: http://www.wolfarmouries.co.uk/airsoft/bb/product.asp?page=product&id=ABKOOG17 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts