bebol22 Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Witam. Mam MP5 SD6 od JG i mam zamiar zrobić sobie mały kamuflaż. Myślałem o kupieniu matowych "spray'ow" w kolorach woodland i próbować nałożyć najpierw podkład, a potem przy pomocy jakichś gałązek lub wyciętych z kartonów wzorów to pomalować. Co wy o tym pomyśle sądzicie. Robiliście coś podobnego na własną rękę kiedyś? Jeśli możecie to zaproponujcie coś. Quote Link to post Share on other sites
Piotro Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Ja proponuje oddalić sie do tematu o malowaniu replik. A co do tych gałązek to dobrze kombinujesz. Quote Link to post Share on other sites
zwierzu93 Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Popatrz na fotki w galerii i kombinuj. Malowałem kiedyś m4 na wzór a'la viper skin, farby NFM, piaskowy, zielony i brąz, a do tego ciemny podkład. Siatka do styropianu była do tego wzory wykorzystana sprawdziła się wyśmienicie. Quote Link to post Share on other sites
bebol22 Posted April 26, 2010 Author Report Share Posted April 26, 2010 czyli zwykłych sprayów dostepnych w sklepach raczej nie używać czy nie ma różnicy? Quote Link to post Share on other sites
zwierzu93 Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Jeśli dobierzesz odpowiednia spraye, to czemu nie :) Kiedyś były spraye montana gold czy jakoś tak - ponoć świetne. Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Rozumiesz co znaczy "jest już kilka tematów na forum w których zostało już wszystko powiedziane"?? :wink: Uprzedzając - tak, zdjęcia też tam są. Quote Link to post Share on other sites
bebol22 Posted April 27, 2010 Author Report Share Posted April 27, 2010 Tak rozumiem, ale nie dość, że znalazłem 2, to jeszcze nie jest w nich wyjaśnione to czego oczekuje. Nie bede sie wypowiadał na temat osób, które wchodzą do tematu i piszą tak jak ty bądź "google.pl", jeśli masz dobre tematy to nie lepiej dać link? Chyba wolisz wnieść w tą dyskusję niezdrową atmosfere. Niestety są i tacy. Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 (edited) Niestety są też tacy, którzy mają bardzo duży problem z czytaniem ze zrozumieniem przekazu słownego w tematach. http://wmasg.pl/forum/index.php?s=&sho...t&p=1072726 - pierwszy z brzegu post jaki wynalazłem, ot tak... http://wmasg.pl/forum/index.php?s=&sho...t&p=1036416 - nawet ja się wysiliłem i napisałem, że używałem szablonu... widzisz gdzieś jakiś brak w wyjaśnieniach tego co potrzebujesz? Bo IMHO jaśniej napisać się nie da. EDYTA: Literki. Edited April 27, 2010 by Tuksiak Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts