Wochu Posted October 31, 2004 Report Share Posted October 31, 2004 Nowość na machinegunie - tańszy od M 203, cały z metalu, BB shower w komplecie, czego chcieć więcej :wink: Rozumiem że na opinie za wcześnie (aczkolwiek, jeśli ktoś ma coś do powiedzenia na temat tej zabawki to jest jaknajbardziej mile widziany :wink: ) jednak nurtuje mnie jedno pytanie - czy isnieje coś takiego w wersji "ostrej" (real steel jak kto woli)?? Po nazwie wnioskuję że nie jest to replika niczego, ale może jednak się mylę? Pozdrawiam Wochu Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted October 31, 2004 Report Share Posted October 31, 2004 Nowość na machinegunie - tańszy od M 203, cały z metalu, BB shower w komplecie, czego chcieć więcej :wink: Realizmu? Zdjecie grantnicka podwieszonego pod Glockiem jest po prostu komiczne :lol: czy isnieje coś takiego w wersji "ostrej" (real steel jak kto woli)?? w tym problem ze nie Quote Link to post Share on other sites
K.A.B Posted October 31, 2004 Report Share Posted October 31, 2004 Tragicznie to wygląda, juz chyba lepiej "ukryty" granatnik w AN/PEQ2 Quote Link to post Share on other sites
Wochu Posted November 1, 2004 Author Report Share Posted November 1, 2004 No to wszystko jasne - już mi się nie podoba (preferuję repliki) :wink: A co do Glocka to rzeczywiście strasznie koślawo toto wygląda (już o próbie podwieszenia i strzelania z granatnika real-steel w Glocku nie wspominam :wink: ) Pozdrawiam Wochu Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 Do glocka podczepiamy jeszcze tłumik, holosight. granatnika - wkoncu ma szyny, jakas latarka i lwc. Jeszcze tylko długi magazynek i jest całkiem wszechstrone brzydactwo:P. tylko wtedy by trzeba gdzies jeszcze snaleźć miejsce pod szelki - bo cięzki albo dwójnóg :wink: Quote Link to post Share on other sites
Julas Posted November 2, 2004 Report Share Posted November 2, 2004 już nie pamiętam na jakiej stronnoce widziałem G36C(AEG'a).....do niego 3 ris'y wchodzą po bokach i na dole no nie....te małe "granatniczki" miał właśnie na tych szynach po bokach i na dale(czyli w sumie 3)...buahahahaha :P pozdro P.S siłę ognia ten G36 musial mieć nieziemską 8O :P Quote Link to post Share on other sites
Szpadel Posted November 3, 2004 Report Share Posted November 3, 2004 Dla Ciebie Julas: http://www.caw.co.jp/mosquito/index.html Quote Link to post Share on other sites
al_fik Posted November 8, 2004 Report Share Posted November 8, 2004 no faktycznie dziwne, ale nie wiem jak bym podchodził do kogos wyposarzonego w taki zestaw, zgroza :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts