Keltuzar Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Witam , która replika ma lepsze osiągi, żywotność i spasowanie częśći ? LR 300 od P&J czy PJ16 http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmow...6_p_j-1378.html Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 są z tej samej firmy,zależy jak trafisz... chinczyk chinczykowi nierowny. Weź to co Ci się bardziej podoba i przyda (czyli np. składana na bok kolba w LR300 zamiast stałej) Quote Link to post Share on other sites
Keltuzar Posted May 3, 2010 Author Report Share Posted May 3, 2010 Czy po wymianie body w LR300 będzie dało się otwierać "klapkę" w taki sam sposób jak w emce ? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 przecież otwiera się w taki sam sposób ;) Quote Link to post Share on other sites
Keltuzar Posted May 4, 2010 Author Report Share Posted May 4, 2010 A mi już kilka osób mówiło że nie tak samo , a mianowicie że trzeba to robić ręcznie ( w LR) a nie tak jak w eMce "rączka przeładowania". Ogólnie bardziej podoba mi się ta emka , jednak w LRce wolę możliwość wsadzenia dłuższej lufy ( 410) niż w emce ( bodajże 370) . Jakie różnice osiągów występują z powodu takiej różnicy długości ? Może wymienić też lufę zewnętrzną w emce na dłuższą (jaką ? ) . I jak to będzie wyglądało ? pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
waldo Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Ja wolałbym lr300 , ze względu na składaną kolbę , zawsze jest to dobra alternatywa do CQB , jest wygodna w poruszaniu się w terenie. Ale to kwestia gustu , ja wybrałem ją dla wygody poruszania się. Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Ja by wybrał zwykłą eMkę. Dla mnie zaletą jest stała kolba, do której możesz włożyć większość popularniejszych akumulatorów na rynku, a do LR300 tylko takie które zmieszczą Ci się pod chwytem przednim. Poza tym w M4 masz z przodu RISy, które mogą się przydać. Osobiście wygodniej mi się biega, jak mam z przodu dokręcony chwyt przedni: http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=2951 Trzymałem i LR300 i M4 z kolbą stałą i wolę M4:) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts