sakamuto22 Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 Witam, usilnie tuninguje moją M16-stke na snajperkę, chciałbym uzyskać efekt jak w tym tłumiku tylko, że bez muszki http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=910 tak jak w sr25... Już takie "coś" zrobiłem, pod tłumikiem własnej roboty znajdowało się 2 kg taśmy trzymającej przedniego ringa, ale taka konstrukcja nie była zbyt trwała. I z tąd moje pytanie czy można gdzieś kupić pierścień blokujący okładziny, lub czy ktoś ma pomysł jak je zblokować, poza obcięciem muszki. :poddanie: Proszę o pomoc, jak temat był to sorry ale nie znalazłem. P.s chciałbym to zmieścić pod "rurą" o średnicy 4 cm Quote Link to post Share on other sites
Zachar Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Kup sobie drugą podstawę muszki, jakąś tanią z Chin. Wytnij szlifierką kątową to co zbędne i zamontuj na lufie. Nie po to Chińczycy ciężko pracują w fabrykach i zapełniają magazyny tonami znalu, żeby ktoś gdzieś daleko bawił się w czary-mary taśmy klejące na lufie ;) Quote Link to post Share on other sites
sakamuto22 Posted May 3, 2010 Author Report Share Posted May 3, 2010 Chciałem się spytać zanim popsuje muszkę za 60 pln ;-) Niezbędny chyba jest tylko tylny pierścień muszki, ten gdzie wkręca się od spodu imbusa i zawieszenie, dobrze kombinuję ??? Poza tym są dwa aktywne tematy o upiększaniu AK, to może być jeden o M16 Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 A moze prosciej po prostu kupic muszke skladana ? :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts