MikoWolf Posted June 30, 2010 Author Report Share Posted June 30, 2010 no niestety chyba ten teren na ktore polozylismy oczy odpada po dzisiejszym spotkaniu, ale podsunieto nam nowy teren ktory jedziemy obczajic jutro, i ktory brzmial dosc niesamowity :) Quote Link to post Share on other sites
Ahmed Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Witam, jak się mają sprawy odnośnie manewrów, wiadomo coś nowego ?? Pozdrawiam Ahmed Quote Link to post Share on other sites
MikoWolf Posted August 2, 2010 Author Report Share Posted August 2, 2010 mam nowe dodatki do regulaminu, ale nie mam programu do korrekcji jezyka polskiego, i mnie tutaj moderatorzy powiesza jezeli cokolwiek nie poprawionego napisze wiec prosze troche poczekac. Jak na temat miejsca to czekamy by policja dala nam zgode, ale skoro wakacje sa to moze to troche zajac. Quote Link to post Share on other sites
werewolfina Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 czekam z niecierpliwością bo mi szpej w szafie wisi i czeka ;-) Quote Link to post Share on other sites
wojt-as Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Ja nadal podtrzymuję możliwość imprezy na MRU jeśli nie macie terenu, tylko trzeba miesiąc wcześniej dać zielone światło aby załatwić teren. Jeśli ma to być pierwszy międzynarodowy polski zlot, historyczne miejsce doda prestiżu i zachęci grupy zagraniczne w kolejnych latach. Quote Link to post Share on other sites
MikoWolf Posted August 11, 2010 Author Report Share Posted August 11, 2010 (edited) wyśle ci PM'a Woj-Tas. Jestem już w Polsce i oto są nowe i przerobione zasady :) Zmieniony regulamin i dodatki: + Dopuszczamy teraz bron współczesną która najbardziej podobna jest do realiów, takie jak dla sil alianckich M14, jak i Sil Osi, AK 47. Wszystkie te bronie maja być pozbawione dodatków tak jak lunety, kolimatory itd. + Sila fps pistoletów maszynowych została podniesiona do 450fps, ale w budynkach dalej obowiązuje 350fps lub single 450fps. + Informacja na temat amunicji jest dostępna w sekcji głównej. Edited August 11, 2010 by MikoWolf Quote Link to post Share on other sites
werewolfina Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 i jak tam, bo święta tuż tuż 8) Quote Link to post Share on other sites
MikoWolf Posted September 9, 2010 Author Report Share Posted September 9, 2010 Z Wielka przykroscia muszimy odwolac gre w tym roku, z powodow organizacyjnych, ale planujemy cos mniejszego dla nas polakow w listopadzie, wiec prosimy znow o czerpliwosc z nasza druzyna :( Quote Link to post Share on other sites
werewolfina Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 wielka szkoda, mocni liczyłem na ten zlocik Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts