Omnikron31 Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Szukam kamizelki w DPM, ale żeby była zgodna z systemem Molle. Szukałem w googlach, nic konkretnego nie znalazłem. Może wy macie jakieś magiczne źródła mundurów? Link to post Share on other sites
Piotro Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Miwo? Któryś z krawców? Link to post Share on other sites
mer Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 (edited) Jeśli chcesz z metką issue, to polecam pokraczne LCTV w DPMie (są takie) - bez kamizelki balistycznej pod spód. Jeśli nie to już z pewnością wiesz czego unikać. Może wy macie jakieś magiczne źródła mundurów? To jest oddzielne pytanie, czy miałeś na myśli oporządzenie? Edited May 6, 2010 by mer Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 http://www.specops.pl/index.php/offer,kami...zelka_mkt-4-dpm Link to post Share on other sites
generalsimus Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 (edited) Nie zapominaj że DPMa używają nie tylko Brytole. Holendrzy też. I mają to czego szukasz. http://www.allegro.pl/item1017883023_kamiz..._dpm_molle.html Edited May 6, 2010 by generalsimus Link to post Share on other sites
zolzemon Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Poza tym, prawdopodobnie każda oliwkowa kamizelka będzie spełniać Twoje wymagania. I tak zakryjesz większość miejsca ładownicami. Mniejszy problem z dostępnością ;) Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Osprey, jest w dpmie ale pustynnym. Link to post Share on other sites
Omnikron31 Posted May 6, 2010 Author Report Share Posted May 6, 2010 Mi generalnie chodzi o takie cuś w DPM-ie brytyjskim, na czym można ładownice nosić. A czy to będzie kamizelka czy coś innego to nieważne. A mundury, to mi chodziło właśnie o oporządzenie. Link to post Share on other sites
Duncan McLain Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 W DPMie brytyjskim masz albo LCTV albo Arktisa z takich bardziej koszernych rzeczy. Jeżeli nie zaley Ci na koszerności to masz całą gamę szpeju szytego przez firmy typu Miwo czy Specops. Na pewno nie bierz się za WebTexa bo to shit. Link to post Share on other sites
Omnikron31 Posted May 8, 2010 Author Report Share Posted May 8, 2010 Wielkie dzięki, można zamknąć. Link to post Share on other sites
Recommended Posts