okult Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Wie ktoś gdzie można dostać sensowny montaż do pistoletu? Chodzi mi o montaż na szynę 22 mm pod lufą, do założenia np. kolimatora albo lunety na Hi Capa'e z BB. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 (edited) Ło tu :mrgreen: http://www.ebairsoft.com/hicap-aluminum-sc...unt-p-2585.html jeżeli pasuje daj znać bo na przłełomie maja i czerwca pewnie będe robił zamówienie Edited May 12, 2010 by arend Quote Link to post Share on other sites
okult Posted May 12, 2010 Author Report Share Posted May 12, 2010 To widziałem już. nie drogie i free shiping :D Wizualnie pasuje bardzo, tylko czy nie będzie np. kolidować z bb? Myślałem, że może ktoś już ma takie cuś. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 A co tu ma kolidować z blowbakiem. Przecież te montaże są przewidziane pod gaziaki z bb. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 na WGC jest tego od groma, do wyboru do koloru. Różne konstrukcje, modele, materiały. Quote Link to post Share on other sites
okult Posted May 13, 2010 Author Report Share Posted May 13, 2010 znaleźć to pikuś, choć wolał bym w kraju, ale zależało mi na opinii z użytkowania. Nic to. Kupiłem na razie taki http://www.tajgun.pl/?prod=461&cat=152 Pieniądz mały to i zaryzykować mogę. Napisze co i jak kiedy przyjdzie. Docelowo mam zamiar założyć to http://www.taiwangun.com/optyka_kolimatory..._a_c_m-383.html :D Quote Link to post Share on other sites
arend Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 To nie wchodzi na Hicapę :mrgreen: Wywaliłeś pieniążek :twisted: Quote Link to post Share on other sites
okult Posted May 13, 2010 Author Report Share Posted May 13, 2010 (edited) Gość w serwisie wymierzył i podobno wchodzi. Gadałem z nim przez telefon. Ale skoro tak piszesz to chyba wiesz. Spoko. Jeszcze nie wysłali ;) to zrezygnuje. Ja mam Xtreme 45 G&G. Wysokość szkieletu od szyny do góry zamka to jakieś 40 mm THX Edited May 13, 2010 by okult Quote Link to post Share on other sites
arend Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Nie, poprostu przeczytałem opis i żaden z listy modeli do których ten montaż pasuje nie przypomina hicapy. Jeżeli gość twierdził że pasuje to niema powodów mu niewierzyć. Najwyżej potem go obsobaczyć jak nie będzie pasował. Quote Link to post Share on other sites
okult Posted May 13, 2010 Author Report Share Posted May 13, 2010 W zasadzie to jest plastik. Poxipol i pilnik zrobią z tego nawet bagnet :D Quote Link to post Share on other sites
arend Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Daj znać jak wyszło. Quote Link to post Share on other sites
okult Posted May 14, 2010 Author Report Share Posted May 14, 2010 Mam! Plus dla tajgun'a za szybkość. Więc tak: Po pierwsze PASUJE! Montaż ma jeszcze jakieś 4mm luzu ponad szkieletem. 2. Niby plastik ale całkiem solidny. 3. Łącznie 4 szyny. Można niezłą choinkę zrobić :D Jak dołożę optykę to dam foto. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Na ile to co masz jest zgodne wymiarowo z hi-capą to ciekawa sprawa. Ale i tak nie kupię ;] Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts