Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Men of war teraz za darmo

Recommended Posts

Dzięki hojności 1c i Best Way do 23 maja możemy cieszyć się grą men of war w trybie multi wystarczy że pobierzemy grę i poprzez podanie @ otrzymamy darmowy klucz .

Najlepiej zajrzeć na stronę menofwar.pl na której umieszczony został link do kluczy i darmowej wersji gry oraz podane już11 nie wykorzystanych kluczy.Gra się w tą grę świetnie szczególnie w 3-4 osobowych zespołach gdzie w tedy karzy ma swoje zadanie (altyleria-pancerka piechota itp)Ten RTS zbiera co raz więcej fanów .Zapraszam jeszcze raz na naszą stronę menofwar.pl znajdziecie tam informacje o grze ,taktyki ,wyjaśnienia ,patche ,mody i informacje jak je stworzyć .Strona ma też swój komunikator głosowy mumble.

Gra jest świetna tylko trzeba umiec grac , a nie spamowac jak w coh ta gra to jest dopiero p[orazka zero realnosci tu ai nadrabiamy sami w multi sami rozkladamy kazdego zolnierza osobno zucamy granaty sami jezdzimy czołgami a nie klikamy atak i czekamy az nasze jednostki rozwala wrogie bo mamy lepszy sprzet .I nie ma pieprzonego życia czołgów !!

CoH jest raczej grą "arkejdową" . Liczy się w niej grywalność i fun nikt nie twierdzi, że system obrażeń jest tam realistyczny . MoW to zupełnie coś innego choć też ma swoje niedociągnięcia np. granie samą artylerią co niestety uskutecznia większość graczy, lub za duże pole widzenia czołgów . Zresztą widać po ilości graczy co cieszy się większą popularnością, ja gram w Mow kiedy chce odpocząć sobie troche od CoH i bardziej "pobawić" w taktykę .

Poza tym kolego Twoje wypowiedzi wskazują na wiek gimnazjalny, a CoH i MoW jest 18+ więc nie wiem dlaczego dyskutujemy.

Edited by Nanteris

Zagrajcie w sieci w Soldiers: Heroes of World War II, koniecznie z modem BTRH. Ta gra to prekursor Faces of War (najgorsza odsłona serii) i Men of War. Jeżeli powstanie mod pokroju BTRH do MoH, to dam tej grze drugą szansę ;) Może przesadziłem z "nieudana", ale na pewno gra poszła w złą stronę-mocną stroną tej serii było sterowanie pojedynczymi jednostkami, w MoH utracono ten "kameralny" charakter.

Predator, policz do 37 , to uspokaja, i może literek tak nie będziesz gubił przy pisaniu.

Edited by PrezesOi

Mnie tam się podobała każda z gier bo w każdej charakter gry był inny i nie było mowy o nudzi i powtarzalności. Ja akurat w MoW przeszedłem całą kampanię z kolegą z UK na Coopie zatem nie miałem specjalnych problemów z ogarnięciem tego co się działo na polu bitwy. W Soldiersach brakowało mi właśnie takich większych potyczek oraz dobrego multi co FoW i MoW nadrobiły mi z nawiązką.

Sherman calliope zostal zrobiony po to zeby rozwlać pantery i tygrysy :lol: assault squad też sie nie mogę doczekać.. :lol: prawdopodobnie mają byc tam też cechy z CoH-a czyli zdobywanie flag w celu utrzymania terytorium??;/ cuś takiego :lol:

PS: chetnych do gry na sieci zapraszam do gry na lanie.. :lol: piszcie na GG 19546311

gram zawsze niemcami

Tak taktyka w coh .Jak tam może być taktyka skoro nawet nie da się przebic pancerza.

A jeśli chodzi o zasięg widzenia czołgów to ejst maly jakies 70-100m górra ale tylko na czolgi ludzi z 10 m może nie zauważyć wiec co ty gadasz.A co ty jak stoisz to nie widziesz czegos co jest 100 m od ciebie to kup sobie okulary.Żeby z altyleri rozwalić czołg to trzeba miec zarąbiste szcześćie i gra tak opira sie na tym bo taka byla 2 woja swiatowa nic ci na to nie poradze zawsze jest ktos od altyleri .