PREDATOR14 Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Dzięki hojności 1c i Best Way do 23 maja możemy cieszyć się grą men of war w trybie multi wystarczy że pobierzemy grę i poprzez podanie @ otrzymamy darmowy klucz . Najlepiej zajrzeć na stronę menofwar.pl na której umieszczony został link do kluczy i darmowej wersji gry oraz podane już11 nie wykorzystanych kluczy.Gra się w tą grę świetnie szczególnie w 3-4 osobowych zespołach gdzie w tedy karzy ma swoje zadanie (altyleria-pancerka piechota itp)Ten RTS zbiera co raz więcej fanów .Zapraszam jeszcze raz na naszą stronę menofwar.pl znajdziecie tam informacje o grze ,taktyki ,wyjaśnienia ,patche ,mody i informacje jak je stworzyć .Strona ma też swój komunikator głosowy mumble. Quote Link to post Share on other sites
APOSTEL Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Te klucze są tymczasowe. jak dla mnie szkoda fatygi. Quote Link to post Share on other sites
PrezesOi Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Hojność? Zwykły free period, marketingowa zagrywka mająca trochę poprawić sprzedaż tej nieudanej gry :) Od czasów starych, dobrych Soldiersów ta firma wydaje coraz gorsze gry. Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Dlaczego nieudanej :) bardzo ciekawy RTS , rykoszetowanie pocisków itd. moim zdaniem to bardzo udana gra i pogrywam w nią często, szczególnie po nowym patchu. Quote Link to post Share on other sites
PREDATOR14 Posted May 14, 2010 Author Report Share Posted May 14, 2010 Gra jest świetna tylko trzeba umiec grac , a nie spamowac jak w coh ta gra to jest dopiero p[orazka zero realnosci tu ai nadrabiamy sami w multi sami rozkladamy kazdego zolnierza osobno zucamy granaty sami jezdzimy czołgami a nie klikamy atak i czekamy az nasze jednostki rozwala wrogie bo mamy lepszy sprzet .I nie ma pieprzonego życia czołgów !! Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 Bo CoH to zupełnie inny typ gry , może realistyczna nie jest ale grywalnością nic jej nie dorówna, gram w nią bez przerwy 3 lata ;) . Quote Link to post Share on other sites
PREDATOR14 Posted May 15, 2010 Author Report Share Posted May 15, 2010 Chyba nie .Tak tak graj se w to dalej i myśl ze caliopom rozwalisz tygrysa . Na całe szczęście wychodzi niemecka wersja men of war assault squad które rozwali te wasze wszystkie śmieszne rts . Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 (edited) CoH jest raczej grą "arkejdową" . Liczy się w niej grywalność i fun nikt nie twierdzi, że system obrażeń jest tam realistyczny . MoW to zupełnie coś innego choć też ma swoje niedociągnięcia np. granie samą artylerią co niestety uskutecznia większość graczy, lub za duże pole widzenia czołgów . Zresztą widać po ilości graczy co cieszy się większą popularnością, ja gram w Mow kiedy chce odpocząć sobie troche od CoH i bardziej "pobawić" w taktykę . Poza tym kolego Twoje wypowiedzi wskazują na wiek gimnazjalny, a CoH i MoW jest 18+ więc nie wiem dlaczego dyskutujemy. Edited May 15, 2010 by Nanteris Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 CoH jest słaby w porównaniu z DoW 2 :P Grałem z CoH 2 lata. Po zobaczeniu zbyt dużej ilości przegiętych taktyk gra na zawsze opuściła mój HDD :) A MoW jest SUPER :D Quote Link to post Share on other sites
PrezesOi Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 (edited) Zagrajcie w sieci w Soldiers: Heroes of World War II, koniecznie z modem BTRH. Ta gra to prekursor Faces of War (najgorsza odsłona serii) i Men of War. Jeżeli powstanie mod pokroju BTRH do MoH, to dam tej grze drugą szansę ;) Może przesadziłem z "nieudana", ale na pewno gra poszła w złą stronę-mocną stroną tej serii było sterowanie pojedynczymi jednostkami, w MoH utracono ten "kameralny" charakter. Predator, policz do 37 , to uspokaja, i może literek tak nie będziesz gubił przy pisaniu. Edited May 15, 2010 by PrezesOi Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 Mnie tam się podobała każda z gier bo w każdej charakter gry był inny i nie było mowy o nudzi i powtarzalności. Ja akurat w MoW przeszedłem całą kampanię z kolegą z UK na Coopie zatem nie miałem specjalnych problemów z ogarnięciem tego co się działo na polu bitwy. W Soldiersach brakowało mi właśnie takich większych potyczek oraz dobrego multi co FoW i MoW nadrobiły mi z nawiązką. Quote Link to post Share on other sites
CptInzMathias Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 Sherman calliope zostal zrobiony po to zeby rozwlać pantery i tygrysy :lol: assault squad też sie nie mogę doczekać.. :lol: prawdopodobnie mają byc tam też cechy z CoH-a czyli zdobywanie flag w celu utrzymania terytorium??;/ cuś takiego :lol: PS: chetnych do gry na sieci zapraszam do gry na lanie.. :lol: piszcie na GG 19546311 gram zawsze niemcami Quote Link to post Share on other sites
PREDATOR14 Posted May 17, 2010 Author Report Share Posted May 17, 2010 Tak taktyka w coh .Jak tam może być taktyka skoro nawet nie da się przebic pancerza. A jeśli chodzi o zasięg widzenia czołgów to ejst maly jakies 70-100m górra ale tylko na czolgi ludzi z 10 m może nie zauważyć wiec co ty gadasz.A co ty jak stoisz to nie widziesz czegos co jest 100 m od ciebie to kup sobie okulary.Żeby z altyleri rozwalić czołg to trzeba miec zarąbiste szcześćie i gra tak opira sie na tym bo taka byla 2 woja swiatowa nic ci na to nie poradze zawsze jest ktos od altyleri . Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 (edited) Nie gorączkuj się tak chłopaku ,bo Ci się palce plączą i byki walisz. Edited May 17, 2010 by Nanteris Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 (edited) Nie ma to jak rejestracja konta i od razu reklama strony internetowej... Edited May 17, 2010 by Viamortis Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts