Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Repliki kevlarów z allegro

Recommended Posts

hełmik spoko, ale tylko wtedy, gdy chcesz zrobić lub kupić na niego pokrowiec.

Ja próbowałem go wyszlifować z wierzchu, ale bardzo żmudna robota.

Wyściółkę wsadziłem od hełmu polskiego i bardzo dobrze się prezentował. Dlatego z czystym sumieniem mogę go polecić.

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=33925185

- taki fasunek  bedzie pasowal? czy lepiej wziac ( http://www.allegro.pl/show_item.php?item=34223784 ) takie cos i go przemontowac (no chyba ze to to samo :) )

Na moje oko to to samo.

a ja sie pytam czy bedzie pasowac.. z reszta napisalem ze moze to byc to samo.. zeby uniknac wlasnie takich postow.. jak Twoj :)

• 2 weeks later...

musiałbym być ciężko chory, żeby odtworzyć taki fasunek do tej skorupki, zwykły polski fasunek od blaszanego garnka, a dla kolorytu paski pod brodę od oryginalnego frtza i po sprawie. Posiadacze oryginału pytali mnie juz kilka razy gdzie kupiłem pokrowiec , albo czy mi nie ciężko, wnioski wyciągnijcie sami :D

Panowie w tym topicu pojawi la się kwestia malowania i szpachlowania i szlifowania i szycia pokrowców... 8O po co?OBYWATELE PO CO ?

Na rynku dostepny jest magiczny środek kryjący się pod nazwą TOP-KOT. Srodek ten służy do pokrywania i izolowania powierzchni łodzi ,kajaków, yahtow itp...Występuje w róznych wersjach kolorystycznych...litrarzowych... :wink: i jest MATOWY :twisted: JAK BĘDE MIAŁ FOTKI TO ZAMIESZCZĘ 8)