SnaVackY Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 Wiem , że ma forum jest pełno tematów o tych replikach, ale ja wybieram między tym a tym. O CYMIE słyszałem , że to "kultowy" kałach cymy jednak na pewnym forum przeczytałem , że ten "metal" jest kruchy i łatwo łamliwy.O RK-01 też słyszałem trochę złych i dobrych rzeczy. Wiec tak : co i jak, który i dlaczego :wink: Quote Link to post Share on other sites
Tanaj Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 A nie lepiej dać ten temat do porównań? O ile taki już nie istnieje. Quote Link to post Share on other sites
Filipoo23 Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Istnieje. Ludzie, nauczcie się szukać :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
The Fury Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 W tej klasie replik nie znajdziesz full wypas metalu w replice. Do zwykłego użytku w zupełności wystarcza, ale na pewno znajdą się lepsze stopy metalu. Niestety wybór przy takim budżecie jest bardzo ograniczony i raczej trzymamy się ZnAl'u. Takie są realia. Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Seria 028 metalu ani znalu nie widziała, body to czysty żywy plastik (poza pokrywą zamkową) :) Może trochę trzeszczeć, ale giwera zacna i trudna do zajechania. Quote Link to post Share on other sites
forzamilan Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Mój kumpel miał właśnie tą cymkę ze złamanym body, cala była porysowana, powyginana(?!), przebieg szacował na niecałe 45k BB, co na cymke ze starej wersji jest bardzo dobrym wynikiem... Pozdrawiam forzamilan ;) PS Doradzam CM.031, bebechy takie same, ale nie znosze "plastikowego drewna... Quote Link to post Share on other sites
SnaVackY Posted May 27, 2010 Author Report Share Posted May 27, 2010 a co byście powiedzieli na RK-02 ? Quote Link to post Share on other sites
Wyborowiec Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 to że powinieneś zacząć szukać bo admin pobłażliwy nie jest... ale w sumie to nie ja dostana banana :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts