nekkoru Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Od jakiegoś czasu szukam dobrych magów do mojego kałacha. W ofercie specshopu znalazłem box 5xmid cap za 160zł. Mam pytanie czy ktoś to brał? Czy magi firmy MAG są dobre? Do cm.031b chyba wejdą, no nie? z góry dzięki http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=3092 Quote Link to post Share on other sites
HustleR Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Bardzo dobre magazynki. Ja korzystam z waffli ale te do AK74 to praktycznie to samo. U mnie w ekipie większość używa tych magazynków (głównie do RK ale jest kilka Cyma i JG i też się sprawdzają) Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 (edited) Chcesz śliwkowe magi do czarnego kałacha?? Spoko, jak lubisz ... :roll: Działają OK, są plastikowe całe i nierozbieralne. Edited May 25, 2010 by MAJOR762 Quote Link to post Share on other sites
nekkoru Posted May 26, 2010 Author Report Share Posted May 26, 2010 A jak zachowują się nie smarowane silikonem? Wybaczcie ale nie znam się ;D Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Zwróć uwagę (jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś), że te magi nie są już dostępne na Specshopie :/. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 mam midy maga do SIGa. Nigdy nie smarowane ale utrzymywane w czystości. Przez brak smarowania piach się nie lepi do nich i się nic nie tnie, podają jak leci. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts