OFF Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 Niedawno znalazłem takie rękawice http://www.rwscetus.com/rekawice2.php fajna cena,podobają mi się te wzmocnienia. Właśnie takich szukałem :wink: tylko nie mogłem znaleźć opinii o nich. Może ktoś z was miał z nimi styczność i może coś o nich powiedzieć? Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Tego modelu rękawiczek nie posiadam ale używam rękawiczek Camelbak Impact CT i mogę się o nim trochę wypowiedzieć. Posiadam je od około 9 miesięcy z średnią intensywnością. Jeżeli chodzi o komfort - wcześniej używałem rękawiczek nomexowych BW i różnica jest powalająca. Po prostu czuć, że są wygodne. :D Chwyt zapewniają bardzo pewny, zastosowano delikatniejszą skórę na palcu wskazującym, nie przegrzewa się w nich łapa, odpowiednio zabezpieczają dłoń. Ogólnie jestem z nich bardzo zadowolony, uszkodzeń nie zauważyłem. :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts