Larzuk Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 (edited) mam mb-01c dokupiłem do niej - komore hop up od pdi - lufe precyzyjna guarder 590mm - tłumik (podtrzymuje lufe bo jest za długa) - gumke hop up czarna guarder i mam takie pytanie. jakich kulek teraz używać?? Edited June 2, 2010 by Larzuk Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Okrągłych. Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Wyjaśnię ci odpowiedź Majora - sprawdź kilka wagomiarów, najlepiej od 0,25 do 0,33. Sprawdź, co najlepiej lata, i wtedy wybierz. G&G lub Excel, jedne z najlepszych jak dla mnie. Quote Link to post Share on other sites
Larzuk Posted June 2, 2010 Author Report Share Posted June 2, 2010 bez tuningu znosiło kulki 0,28 teraz też latają na boki wszędzie piszą że maksymalna dozwolona waga kulki wynosi 0,33gram czy to dotyczy też replik snajperskich? Quote Link to post Share on other sites
krzysiek55 Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Możesz sobie kupić nawet 1 kg, jeśli stwierdzisz, że wtedy kulki będą latać tak jak chcesz. To zależy tylko i wyłącznie od ciebie. Musisz to ustalić na zasadzie prób i błędów. Wiem, że to może sie okazać trochę kosztowne, no ale cóż. A jak ja miałbym radzić to jeśli 0,28 za lekkie to 0,30 albo ,033 powinno być ok. Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Chęć nabicia posta ( nie wiem po co ) najwyraźniej jest silniejsza niż odpowiedź że takich tematów jest od groma na tym forum. Jeden przez drugiego "JA WIEM LEPIEJ, jajajaja" LITOŚCI! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts