OJ Junior Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Witam Szukałem trochę na forum i nie znalazłem podobnego tematu... Chodzi mi o to abyście pokazali CI co mają batkę na kolbie jak to mają rozwiązane...tzn którędy kable przebiegają i ogólnie jak to wygląda wizualnie oraz prosiłbym o opinie jak się z tym rozwiązaniem trzymania baterii używa karabinu....czy nie przeszkadza itp.... Może i temat banalny ale prosiłbym o rzeczowe wypowiedzi,rady ... jakieś jpg. Z góry dzięki Pozdrawiam O'J Junior Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Możesz co łaska powiedz na "jakiej" kolbie - jakąż to replikę dobry człowieku dzierżysz? Quote Link to post Share on other sites
OJ Junior Posted June 2, 2010 Author Report Share Posted June 2, 2010 sory m4 s system kolba m4 składana Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Kable wychodzą przez lower reciver i biegną aż do pokrowca gdzie jest aku. Jeśli nie chcesz pokrowca, zainwestuj w puszkę i umieść ją na gripie o ile masz szynę ris/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts