John Petrucci Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 witam czy replika będzie gorzej strzelać pod względem celności i zasięgu jeżeli zdejmę tłumik płomienia? jest to cm 031 czy tłumik plemienia musi być na replice?? czy nic się nie stanie jeżeli będę jeździł na strzelanki bez niego?? Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Nic się nie stanie ;). Możesz ściągać. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
dr_wisla Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Pomyśl sam logicznie, jak tłumik płomienia może mieć wpływ na strzelanie w replice AEG ? :) Quote Link to post Share on other sites
John Petrucci Posted June 6, 2010 Author Report Share Posted June 6, 2010 powiem ci tak... troszkę mi się przekrzywił i kulki mi skręcały.. na odległości 20 m skręcały o 2 m w prawo wiec wydawało mi się ze może mieć wpływ :) ale dobrze pozbędę się go i po problemie :) dziękuje za odpowiedzi Quote Link to post Share on other sites
Bojeq Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 A nie łatwiej by było gdybyś sam to sprawdził? Całe "testy" zajęły by max 5 minut. Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Jak nadal będzie skręcać do źle założona gumka HU (albo krzywo zrobiona). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts