osa597 Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Zastanawiam się nad kupnem tego cacka: http:SPAS 12, zaskoczyła mnie jego cena;]Co o nim powiecie?Jestem początkujący, jeśli ten jest nie zbyt dobry doradźcie innego do 120zł.Ten ponoć ma 344fps... Link to post Share on other sites
arend Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 A kolega to ma problemy z używaniem szukajki ewentualnie z czytaniem tematów wątków. Jeszcze rozumiem żeby po stronach szukać ale temat o SPASie jest kilka pozycji niżej. Link to post Share on other sites
osa597 Posted June 6, 2010 Author Report Share Posted June 6, 2010 Konkretnie chodziło mi o poradę...jestem początkujący i nie chce kupić jakiegoś shitu, nie mówie koniecznie już o SPASIE. Link to post Share on other sites
arend Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 mossberg AGM albo m56 BE hasła znasz poszukaj ,poczytaj Link to post Share on other sites
ziuta Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Arend. Nie czaruj się przecież to poczatkujący saper ręce pourywało i szukać nienada. Link to post Share on other sites
karolus20 Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 (edited) Taa, uważaj bo coś kupisz airsoftxtreme ... Ten nie istnieje praktycznie, ale konto właściciela ma się jak najbardziej dobrze. Zaczynają się dostawy do sklepów i za miesiąc może dłużej sie doczekasz dużego wyboru sprzętu i przez ten miesiąc możesz se jeszcze więcej odłożysz. Ja ci osobiście bym polecił : M47 DE, M56 DE,EE (to samo), Franchi SAS 12 ,003 AGM, M58 DE. EDIT : Parę tematów niżej jest temat o shotgunie HFC. Edited June 23, 2010 by karolus20 Link to post Share on other sites
Recommended Posts