ASGWP Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Witam :) Wciąż nie moge się zdecydować z wyborem ak ;/ jedni radzą taki a inni taki no i nie wiem... :/ Szukam ak lub coś jak beryl do 800zl , dość dobrego i w miarę mało awaryjnego. Coś z metalu i drewna, Kolba najlepiej składana do czerwonej taktyki oraz czarnej no i żeby była dość ok do zielonej taktyki. Cena niestety taka jaka jest :poddanie: Jakaś cymka 48s cos w tym styluuu Quote Link to post Share on other sites
marianos Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Po pierwsze szukanie nie boli ;) A tak to mogę polecić ci http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmow..._048s-1561.html ogólnie metal drewno tak jak sobie życzysz. Jest też http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmow...8m_cm-1415.html co prawda nie ma składanej kolby, ale karabinek spisuje się świetnie Quote Link to post Share on other sites
EmperorPalpa Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Ja osobiście polecam RK-10 SW (FS). Posiadam go obecnie, wcześniej miałem cymkę 048M. Obydwa karabinki (repliki) świetnie wykonane, z żadnym nie miałem żadnych problemów, Cymki nowej generacji to klasa sama w sobie, Dboys'y również poprawione w stosunku do starszych - ogólnie strzelają(ły) bardzo podobnie, jedyna sprawa jest taka, że RK-10SW jest poprostu lepiej wykonany - bardziej realistycznie, solidnie (co nie znaczy, że cymka jest tandetna! Po prostu gorsza pod tym względem), wygląda jak oryginał. A do tego jest trochę tańszy. ;) Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Kolba najlepiej składana do czerwonej taktyki Wiesz Ty w ogóle człowieku co to jest czerwona taktyka?? :wink: Quote Link to post Share on other sites
Wadzik Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Niby jak się kogoś nieprzytomnego ewakuuje to mniejsze ryzyko uderzenia go kolbą ;D Ale co nie zmienia faktu że cyma 0,48 lub 0,40 [berylo podobne] Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Niby jak się kogoś nieprzytomnego ewakuuje to mniejsze ryzyko uderzenia go kolbą ;D Ale co nie zmienia faktu że cyma 0,48 lub 0,40 [berylo podobne] WTF?!...według Twojej typologi wszystkie AK można by podciągnąć pod 'berylo podobne'. Quote Link to post Share on other sites
wegorz Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 chodziło pewnie o "na-beryla-przerabialne" Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts