mirhus Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Witam Mam problem z moją M14. Problem polega na tym że nie strzela powodów nie znam, a nie chce jechać do serwisu bo mieszkam 150 km od najbliższego tzw. Wrocław. no to kąkrety na ostatniej strzelance wyładowałem akumulator naładowałem i karabin przestał działać, niedawno wymieniałem kable selektor działa nie ma śladów by coś było uszkodzone. Proszę o pomoc z góry dzięki Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Bezpiecznik albo gdzieś Ci okablowanie mogło się odlutować/przerpwać. Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Albo spalone styki? Albo bieguny pomyliłeś ;) Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Ale napisał, że po wymianie okablowania mu działało więc biegunów nie mógł pomylić ;). Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 A niedopatrzenie, a batka? sprawdzałeś na innej? Quote Link to post Share on other sites
dr_wisla Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Stawiam na urwany kabel przy silniku. Standard. Quote Link to post Share on other sites
mirhus Posted June 13, 2010 Author Report Share Posted June 13, 2010 Dobra panowie mam wielkie dzięki 8) Dziś rano otwieram bezpiecznik patrzę a tam stopiona izolacja przy jednym druciku ściąłem ją i działa jak nówka. PS. niedawno wstawiłem nowy akumulator a luty trzymają Jeszcze raz wielkie dzięki 8-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts