Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Włąśnie wymieniałem lufe i jak w na starej lufie był taki pierścien i go chciałęm wcisnąć ten pierścień na nowął lufe i już nie umiałem jej ściągnąć więc ją przeciołem, czy jest to konieczne by działało. Po drugie urwałem szyjke tej komory co lufa wchodzi i wkleiłem to kropelką czy może to być :wink:

Najpierw sam sprawdź jak teraz będzie Ci latało.

Jednak dla mnie to nię będę zdziwiony jak będą Ci kulki latały w każdą stronę, bo już nie raz była taka sytuacja, że ktoś nie miał tego pierścienia usztywniającego i miał problemy ze skupieniem... A Ty jeszcze urwałeś szyjkę... :???:

Tuning zielonych... :)

Możesz wytłumaczyć mi pierwsze zdanie??

Tzn. fragment: "chciałęm wcisnąć ten pierścień na nowął lufe i już nie umiałem jej ściągnąć więc ją przeciołem"

Wcisnąłeś pierścień, nie mogłeś go zdjąć, więc przeciąłeś lufę??

Co do sklejania komory hop-up. Jeżeli dobrze skleiłeś to może będzie działać, jeśli będzie wszystko równo. Mogą jednak powstać nieszczelności...

Bo do tej pory nie widziałem by ktoś polecał Madbulle :P Cały czas ludzie piszą o G&G, Systemach a także często polecają Guardery, choć one nie są wcale aż takie. Poza tym nie znam osobiście osób, które miałyby Madbulle. G&G, Systemy, Deep Fire'y oraz Guardery tak.

No to teraz piszesz, że osobiście w ogóle z MadBullami nie miałeś do czynienia? :poddanie: Poza tym nawet go odradzałeś nie wiedzieć czemu. :wink:

Lepiej pisać o rzeczach, z którymi się miało styczność, a nie "bo tak gdzieś słyszałem".

Edited by mil38