SPAT-Biłgoraj Posted November 26, 2004 Report Share Posted November 26, 2004 Czy te gogle nadaja sie airsoftu tu Tu podaje link gdzie mozna je kupic taniej niz na llegro Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted November 26, 2004 Report Share Posted November 26, 2004 Tak, nadaja sie, sa świetne i nie paruja za bardzo... bylo juz 100 razy :evil: Quote Link to post Share on other sites
-Nowy->Korp.M-cz< Posted November 26, 2004 Report Share Posted November 26, 2004 moze trzeba zalozyc osobny temat odnosnie gogli? co do goli nie kupoj ich w zadnym wypadku....qlka przebije szybke batalistyczna, zrobi dziure w oku i wyleci potylica. na gorze masz opcje SZUKAJ :wink: Quote Link to post Share on other sites
Waltz Posted November 26, 2004 Report Share Posted November 26, 2004 Czy te gogle nadaja sie airsoftu tu Tu podaje link gdzie mozna je kupic taniej niz na llegro Naprawdę można było skorzystać z opcji "Szukaj" :) moze trzeba zalozyc osobny temat odnosnie gogli? j.w. :) Dla ułatwienia zobacz tutaj Quote Link to post Share on other sites
Johan_JK Posted November 27, 2004 Report Share Posted November 27, 2004 Witam ...co do goli nie kupuj ich w zadnym wypadku....qlka przebije szybke batalistyczna, zrobi dziure w oku i wyleci potylica... Może czegos nie wiem ale użuwałem tych gogli ponad rok wymieniałem raz szybke. Dostałem w nie kilka razy. Testy u nas przeszły. Używa ich u nas cześć ludzi. Nie słyszałem zeby pęły.Jestem zaniepokojony jeśli one komuś pekły ( choś spokojny bo juz ich nie używam) Jednak niestety parują Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted November 27, 2004 Report Share Posted November 27, 2004 pamiętaj że te gogle mają szybkę batalistyczną (vide post -NOWY-'ego) , może ty na balistyczną trafiłeś :!: :wink: Quote Link to post Share on other sites
Holman Posted November 27, 2004 Report Share Posted November 27, 2004 uzywalem ty gogli od kilku miechow zarowno w lecie jak i w zimie, moje spostrzezenia: 1. dobra jakos za niewielka cene, wygodne sa 2. sporo razy dostalem serie z AEGa po nich z roznych odleglosci i bylo wszystko ok 2. nie paruja na poczatku ale potem jak sie kilka razy za mocno przetrze szybke od srodka to jest juz masakra - paruja niesamowicie szybko i nie pomaga maczanie w mydle ani zadne antifogi, sposobem jest wymiana szybki na nowa z nowa powierzchnia przeciwdzialajaca parowaniu reasumujac: jesli bedziesz wymienial co jakis czas szybke i nie tarl jej od srodka za czesto to bedzie ok natomiast jesli masz wiecej kasy to polecam od razu kupic bolle tacticale - wtedy mozesz praktycznie zapomniec o pojeciu "parowanie", niestety bolle kosztuja 200 zl ale sa warte wydatku, u mnie sie skonczylo w ten sposob ze zamiast wydac 200 zl od razu na dobre gogle wydalem w sumie 70 za uvexy + 10 zl na antifogi do nich i w koncu 200 za bolle ;) Quote Link to post Share on other sites
-Nowy->Korp.M-cz< Posted November 27, 2004 Report Share Posted November 27, 2004 boze wszystko doslownie biezecie.......wszyscy wiedza ze te gogle sa bardzo dobre, a to co napisalem bylo w pewnym sesie czyms w rodzaju czarnego humoru :wink: Quote Link to post Share on other sites
GHOST BIAŁY Posted November 28, 2004 Report Share Posted November 28, 2004 Mam takie gogle od 2 miesiecy na dzien dobry dostały serie z 3 m z AEGa i sa całe a do tego jeszcze nie paruja Quote Link to post Share on other sites
SPAT-Biłgoraj Posted November 28, 2004 Author Report Share Posted November 28, 2004 Dzieki za odpowiedz Quote Link to post Share on other sites
Nikolaj Posted November 29, 2004 Report Share Posted November 29, 2004 Czy chodzi o te bolle? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=35434902 :) Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
KaT Posted November 29, 2004 Report Share Posted November 29, 2004 To sa defendery, "tacticale" jak sie domyslam to zapewne model X800T: http://www.polonus.com.pl/index.php?lng=1&...c_goglex800tact Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted December 11, 2004 Report Share Posted December 11, 2004 Heh polecasz okulary. Gogle zdecydowanie daja lepsza ochrone. Wiem, bo oprocz wymienionych Bolli 800-setek mam tez I-vo. Okulary nieco bardziej odstaja od twarzy. Quote Link to post Share on other sites
pops Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 kurde, jak zamowic te gogle. bo chce wyslac a on podaje szukaj produktu: Informacja o błędzie: Nie zostały wypełnione wszystkie wymagane pola w formularzu zamówienia. Nie wypełnione pole oznaczone jest identyfikatorem 'company'. Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 pops, to tylko sugestia, ale może Nie zostały wypełnione wszystkie wymagane pola w formularzu zamówienia. :?: :?: :roll: Quote Link to post Share on other sites
pops Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 Ale nie moge wyslac zamowienia do kur..... nedzy. Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 chodzi o to, że forumularza nie wyślesz dopuki nie wypełnisz WSZYSTKICH pól... kapiszi :?: :roll: 8) Quote Link to post Share on other sites
pops Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 No kapiszi 8) tylko co tam mam wpisac? (Przyklad) firma- ----------- NIP- ------------- Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 a może "nie dotyczy" ? Quote Link to post Share on other sites
Px Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 A może można tylko na firme 8) Quote Link to post Share on other sites
pops Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 a może "nie dotyczy" ?Serio mam tak wpisac? Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 ta firma zdaje sie nie jest zbyt chetna cackac sie z pojedynczym klientem (po to tez w formularzu maja opcje tylko dla firm), jak nie masz firmy ani NIPu to zadzwon do nich i porozmawiaj - moze ci przyslą....inaczej to twoje zamowienie raczej wyladuje w koszu Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts