Olsza Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Witam Strzelam się od dwóch lat,głównie na sprężynach.Chciałem się przerzucić na AEG. Zebrałem na ten cel 1600 zł Prosiłbym o ocene zestawu ,i ewentualne zmiany.Potrzebuje karabinu (SCAR,lub M4),kamizelki UTG ,munduru,hełmu,kolimatora i latarkę. Wybrałem takie rzeczy. Mundur kamizelka Kolimator latarka na ris google taktyczne SCAR-L Boyi SC-01 Hełm Razem wychodzi dokładnie 1604 zł Quote Link to post Share on other sites
slysz Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 (edited) Więc tak: Mundur - Jesteś z Torunia a tam na pewno znajdziesz jakiś szmateks i kupisz mundur do 70zł i oszczędzasz 50zł. Latarki też bym nie brał na początek i byś zaoszczędził kolejne 150zł. uwierz, że nie będzie Ci zbyt często potrzebna a szczególnie laser Google też nie te czyli 60zł jeszcze. Razem zostaje Ci 260zł ale nie masz googli. Więc: Te google http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=833 i zostaje Ci kasa na kulki jeszcze I w sumie to karabin używany byś kupił na pewno z 200zł taniej chyba, że za 600zł to masz jakąś CA używkę M4/M16 Edited June 17, 2010 by slysz Quote Link to post Share on other sites
Olsza Posted June 18, 2010 Author Report Share Posted June 18, 2010 Dzięki,pomyśle. P.S latarkę mieć muszę,latamy po bunkrach. Quote Link to post Share on other sites
Macerro Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Jeżeli potrzebujesz latarki zaufaj mojemu zdaniu i kup sobie latarkę na głowę. Jest bardzo poręczna i zawsze oświetlasz drogę przed sobą. Jeżeli jest to trochę droższy produkt to spokojnie starczy do bunkrów(ostatnio nam starczała). Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Ogólnie Scar od Boyi jest nie opłacalny. Co do biegania po bunkrach. To będąc na podróży historycznej mój przewodnik marudził na airsoftowców biegających po fortach Toruńskich. Quote Link to post Share on other sites
Olsza Posted June 19, 2010 Author Report Share Posted June 19, 2010 Nie ma innych miejsc :P Pozatym nie trafiamy wogóle na ludzi podczas strzelanek.Pomyśle nad używanym TM albo CA ,albo kupie M4 CA sportline(519 zl) ,i do tego lufe precyzyjną . Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Jednak są to zabytki i historycy marudzą na airsoftowców i im się nie dziwię. Nie kupuj Sportline bo jest żałosny. Quote Link to post Share on other sites
Olsza Posted June 21, 2010 Author Report Share Posted June 21, 2010 W tych zabytkach każdy sra,jest pełno starych ubrań ,i materacy.I to my je niszczymy? To już troche off top,ale to troche bulwersujące.Co do M4 racja,ostatnio takim strzelałem ,zbyt dobry nie jest .Poszukam nowego M4 od j&g,albo boyi w wersji s-system. Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Nie rozumiem, masz 1600zł i chcesz brać JG? Jeśli tak, będziesz żałował. Quote Link to post Share on other sites
Macerro Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Zauważ, że kolega chce, nie tylko kupić broń ale także cały ekwipunek, a pozatym skoro troche sie bawi po co od razu ma kupić coś z dobrych firm. Może nawet ta replika JG będzie mu lepiej pasowała ;p Quote Link to post Share on other sites
Olsza Posted June 26, 2010 Author Report Share Posted June 26, 2010 Temat do zamknięcia ,dziękuje za pomoc Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts