buka111 Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Witam, mam problem, mianowicie muszę wymienić szkielet GB w HK 416 JG. Moje pytanie brzmi następująco: Jaki szkielet kupić do tej broni, jest sporo tych szkieletów i bardzo różne ceny, nie orientuje się czy cena 60 zł za szkielet to mało czy normalnie, a może 150 zł to cena bardzo dobrego. Proszę o pomoc, najlepiej o linki jaki kupić szkielet i żebym nie żałował, był super i w ogóle. Bo kupię 60 zł niby tanio, a okaże się, że gorszego kupić nie mogłem. Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Dlaczego musisz? Gdyby pękł to byś napisał, że pękł. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Na jakiej sprężynie chcesz mieć ten szkielet? Quote Link to post Share on other sites
buka111 Posted June 20, 2010 Author Report Share Posted June 20, 2010 Bo pękł u nasady. Niestety nie orientuje się jaka tam sprężyna. No ale broń ma powyżej 400 fpsów. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Nie broń tylko replika. Pękł bo się gwintów nie zabezpieczyło. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts