Fearie Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 Zamówienie z WGC z listą do 15 lipca. Zasady: 1. Wysyłacie mi maila na oleszak.pawel@gmail.com z tytułem "WGC Lipiec - ksywa" z: a) listą przedmiotów w formie: link do przedmiotu oraz ilość sztuk b) danymi do wysyłki 2. Lista zamówień zamyka się 15 lipca o godzinie 23:59 3. Odsyłam wstępną wycenę ze wzoru oraz numer konta do przelewu: (A*1,032)*1,22 = B A - cena przedmiotu + wartość przesyłki B - Cena przedmotu w dolarach z opłatami celnymi i podatkiem Oczywiście trzeba jeszcze pomnożyć razy kurs dolara. Koszt wysyłki jednego kilograma to około 10USD. 4. Następuje wpłata pieniędzy lub nie. Wpłata jest dla mnie ostateczną decyzją o tym iż bierzecie udział w zamówieniu, jak pienidze pojawi si€ u mnie na koncie nie można się już wycofać. 5. Czekam do 18 lipca na spóźnialskich z pieniędzmi. 6. Składam zamówienie na WGC. 7. Otrzymuję ostateczne koszty zamówienia. 8. Przesyłkę zamawiam przez DHL. 9. Paczka zostaje wysłana i leci na cło. 10. Od celników idzie do mnie, a ja wysyłam wam informację iż paczka dotarła, koszty wysyłki po kraju, informacje o nadpatach lub niedopatach oraz numer konta aby zaległe pieniążki przelać. 11. Po tym jak pieniążki wylądują na moim koncie wysyłam do was wasze przedmioty. 12. Nie odpowiadam za jakość towaru lub ewentualne niezadowolenia. Wszelkie pytania proszę wysyłać na maila. pozdrawiam Fearie Link to post Share on other sites
Fearie Posted July 10, 2010 Author Report Share Posted July 10, 2010 Zapraszam do zamówienia. Pozostało już niewiele czasu. Link to post Share on other sites
Fearie Posted July 16, 2010 Author Report Share Posted July 16, 2010 Przez weekend można się jeszcze zgłaszać gdyż mam małą obsówkę. Link to post Share on other sites
Fearie Posted July 20, 2010 Author Report Share Posted July 20, 2010 DO usunięcia. Link to post Share on other sites
Yuri Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 cały temat czy tylko post ? Link to post Share on other sites
Recommended Posts